Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » A párom várja a karácsonyt,...

A párom várja a karácsonyt, pedig se ajándékra, se másra nincs pénzünk. Akkor mi a fenének várja?

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 21:17
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
94%

Gazdag majmok?:D ezen besírtam...

Mi éppen eltengődünk a fizunkból, mindenek vagyunk csak gazdag majmok nem:) volt hogy olyan tárgyat ajánd3koztunk ami régóta a miénk volt, én sálat kaptam. Furán hangzik, de ugyanúgy örültem neki. De most, mivel ahogy elnézem, kamu kérdéssel van dolgunk, így jelentem.

2013. nov. 24. 22:16
 32/43 anonim ***** válasza:
81%
Várom a lepontozást-.-
2013. nov. 24. 22:17
 33/43 A kérdező kommentje:
Csak én dolgozom és anyám elkéri szinte minden pénzemet mert azzal zsarol, ha a párommal összeveszem akkor nem mehetek haza. Amíg otthon laktam sem volt jobb a helyzet. Minimálbért keresek mire kifizetem az albérletet összesen kb 50000 forint amennyi pénzem marad azt anyám elkéri. Párom szociális segélyéből "élünk".
2013. nov. 24. 22:20
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Mi a fenének adod anyádnak a pénzed normális vagy?

És ha összevesztek és szakítotok? Akkor mehetsz társbérletbe, nem muszáj anyuhoz szaladni!

A társbérletet pedig minimálbérből ki tudnád fizetni.

De persze erre is lesz valami jó válaszod, mert akkora kamu mint a ház.

2013. nov. 24. 22:25
 35/43 A kérdező kommentje:
A faluba ahol lakunk nincs olyan, hogy társbérlet. Nem szoktunk fát venni, van egy kb 10 éves műfenyőnk azt szoktuk elővenni azokon a karácsonyokon amikor van pénzünk. Miért lenne kamu a kérdésem? Mi az ország azon a pontján lakunk ahol legnagyobb a szegénység, örüljetek, hogy nektek van pénzetek.
2013. nov. 24. 22:30
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta, hogy nekünk van pénzünk?? Mi is ennyiből éltünk mint ti, csak be tudtuk osztani, míg te anyádnak adod. Nehogy már sajnáljalak, mikor te önként és dalolva átadod a pénzed anyukádnak. Ne add oda, és annyival több lesz neked. Ha meg összeveszel pároddal, akkor oldjátok meg a dolgot, ne pedig sírva szaladj anyuhoz, aki amúgy gerinctelen módon sakkban tart.

Keressetek olcsóbb albérletet, kisebbet ahol talán a rezsi se akkora, ne költsetek felesleges dolgokra, keressen a párod valami munkát (keresi, vagy csak ül a babérjain és várja a csodát?)

Ne nekem kelljen elmagyaráznom már hogy hogy lehetne jobb a helyzet... Be van regisztrálva munkaügyi központra a párod? Mert az enyém igen és most tanfolyamot végez, ahol legalább keresetpótló juttatást kap havi 40 ezret. Ez se sokkal több, de mi legalább próbálkozunk, és nem rontjuk el a hozzáállásunkkal az ünnepi hangulatot, hanem még ha csak paprikáskrumpli is van, akkor is jól érezzük magunkat.

Illetve próbálkozzatok Győrben az Audinál, ott most felvétel van gyártósorra. Gondolom nem ott laktok (én se, tesóm mondta aki ott dolgozik) de egy próbát megér.

2013. nov. 24. 22:44
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Süthetnél pl. vaníliás kiflit. Ahhoz csak liszt, margarin és cukor kell igazából. Írnak bele több helyen darált diót is, de anélkül is elkészíthető. A szóráshoz egy csomag vaníliás cukor kell, azt hátha még ki tudjátok szorítani, ha már a porcukor nem fér bele, akkor szerintem ebben biztos segít a tesód.
2013. nov. 24. 22:52
 38/43 anonim ***** válasza:
70%
de miért adod a pénz anyádnak? egyáltalán mire költi?
2013. nov. 24. 22:56
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha megadod a címed, küldök egy zacskó szaloncukrot.
2013. nov. 24. 23:19
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Én sem pontosan értem. Azt mondod már nem otthon laktok hanem albérletben, tehát ha jól értem ketten laktok a pároddal, nem anyukáddal. Ha pedig így van, miért adod anyukádnak azt a maradék 50 ezer forintot? Nem mintha nem lenne szép dolog segíteni a szülőknek, de valahogy úgy kéne ezt megoldani, hogy nektek is maradjon.
2013. nov. 24. 23:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!