A párom várja a karácsonyt, pedig se ajándékra, se másra nincs pénzünk. Akkor mi a fenének várja?
Gazdag majmok?:D ezen besírtam...
Mi éppen eltengődünk a fizunkból, mindenek vagyunk csak gazdag majmok nem:) volt hogy olyan tárgyat ajánd3koztunk ami régóta a miénk volt, én sálat kaptam. Furán hangzik, de ugyanúgy örültem neki. De most, mivel ahogy elnézem, kamu kérdéssel van dolgunk, így jelentem.
Mi a fenének adod anyádnak a pénzed normális vagy?
És ha összevesztek és szakítotok? Akkor mehetsz társbérletbe, nem muszáj anyuhoz szaladni!
A társbérletet pedig minimálbérből ki tudnád fizetni.
De persze erre is lesz valami jó válaszod, mert akkora kamu mint a ház.
Ki mondta, hogy nekünk van pénzünk?? Mi is ennyiből éltünk mint ti, csak be tudtuk osztani, míg te anyádnak adod. Nehogy már sajnáljalak, mikor te önként és dalolva átadod a pénzed anyukádnak. Ne add oda, és annyival több lesz neked. Ha meg összeveszel pároddal, akkor oldjátok meg a dolgot, ne pedig sírva szaladj anyuhoz, aki amúgy gerinctelen módon sakkban tart.
Keressetek olcsóbb albérletet, kisebbet ahol talán a rezsi se akkora, ne költsetek felesleges dolgokra, keressen a párod valami munkát (keresi, vagy csak ül a babérjain és várja a csodát?)
Ne nekem kelljen elmagyaráznom már hogy hogy lehetne jobb a helyzet... Be van regisztrálva munkaügyi központra a párod? Mert az enyém igen és most tanfolyamot végez, ahol legalább keresetpótló juttatást kap havi 40 ezret. Ez se sokkal több, de mi legalább próbálkozunk, és nem rontjuk el a hozzáállásunkkal az ünnepi hangulatot, hanem még ha csak paprikáskrumpli is van, akkor is jól érezzük magunkat.
Illetve próbálkozzatok Győrben az Audinál, ott most felvétel van gyártósorra. Gondolom nem ott laktok (én se, tesóm mondta aki ott dolgozik) de egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!