Apám normális? Elrontotta az egész karácsonyt!
Ez elég szomorúan hangzik :( Ne haragudj, de apád egy igazi tapló. Így kicseszni a családjával. Nagyon sok mindenkinek van anyagi gondjai, nekünk is, de legalább karácsonykor nem emlegetjük, meg amúgy is óvatosan kell az ilyen témát, mert hamar veszekedésbe torkollik a dolog.
Inkább örülne, hogy ennyit is kapott tőlük. Mert hát felénk az a szokás, hogy a gyerekek kapnak esetleg pénzt karácsonyra zsebbpénznek, felnőtteknek nem igazán szoktak.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Próbálj ne foglalkozni vele, tudom, nehéz, az én faterom is hajlamos kiakadni, olyankor eltűnök a közeléből, hogy legalább én ne húzzam fel magam.
Igen, nagyon rosszul érzi magát, mert tehetetlen.
Nem tudom, mikor lép egy magasabb (országos) szintre ez a kiborulás. Egyelőre mindenki csak otthon dühöng és szorong...
6. válaszolónak: NEM c típusú állampolgárok vagyunk!
7.válaszolónak: Azt megértem, hogy el van keseredve, de mindezt karácsony szentestéjén kell megcsinálni?
8: Mikor máskor? Pont ma érezni a legerősebben a kontrasztot.
Valamint a karácsony stressznövelő is egyben.
Pl. mert találkoznia kellett a szüleivel, akikkel amúgy nem akarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!