Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám normális? Elrontotta az...

Apám normális? Elrontotta az egész karácsonyt!

Figyelt kérdés
Apám teljesen elrontotta a karácsonyt...úgy jött haza a szüleitől, hogy idegbeteg volt, mert csak 10.000 ft-ot kapott tőlük. Majd levagdosott mindent az asztalról a húsleves telement cigipapírral mert azt is kiszórta, üvöltözött a falat ütötte ököllel. Mert hogy nincs elég pénzünk. A mamámék már vagy 10 éve nem láttak és idióta természetük van. Mondtuk, hogy ne keresse a szüleit, mert csak felhúzzák és rajtunk tölti ki a dühét. Teljesen megutáltam, hogy elrontotta az egész karácsonyunk..... :(
2012. dec. 25. 00:18
1 2
 1/12 anonim válasza:
91%
Sajnos bezárt lipót, ott lenne a helye az ilyeneknek.
2012. dec. 25. 00:21
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Ez elég szomorúan hangzik :( Ne haragudj, de apád egy igazi tapló. Így kicseszni a családjával. Nagyon sok mindenkinek van anyagi gondjai, nekünk is, de legalább karácsonykor nem emlegetjük, meg amúgy is óvatosan kell az ilyen témát, mert hamar veszekedésbe torkollik a dolog.

Inkább örülne, hogy ennyit is kapott tőlük. Mert hát felénk az a szokás, hogy a gyerekek kapnak esetleg pénzt karácsonyra zsebbpénznek, felnőtteknek nem igazán szoktak.

Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Próbálj ne foglalkozni vele, tudom, nehéz, az én faterom is hajlamos kiakadni, olyankor eltűnök a közeléből, hogy legalább én ne húzzam fel magam.

2012. dec. 25. 00:22
 3/12 anonim válasza:
16%
Ez tényleg gáz, de nem értem miért kell ezt kiírni ide kérdésnek..? Ilyet az ember általában csak a barátaival/közeli ismerőseivel oszt meg... Arról nem is beszélve, hogy ha véletlen olvassa ezt, akkor még rád is pipa lesz!
2012. dec. 25. 00:24
 4/12 intrepid ***** válasza:
92%
Így jobban fogtok állni anyagilag, hogy az ételt is tönkretette? Azonkívül, apád szülei miért is lennének kötelesek a pénzüket odaadni neki? Nincs elég pénzetek. Cigire még jut.
2012. dec. 25. 00:24
 5/12 anonim ***** válasza:
96%
Rosszul tudod, előző, az ilyet titkolni szokták a barátok, ismerősök elől, mert szégyellik, csak idegeneknek mondják el ezt a fajta bánatukat.
2012. dec. 25. 00:26
 6/12 anonim ***** válasza:
43%

Igen, nagyon rosszul érzi magát, mert tehetetlen.

Nem tudom, mikor lép egy magasabb (országos) szintre ez a kiborulás. Egyelőre mindenki csak otthon dühöng és szorong...

2012. dec. 25. 00:41
 7/12 A kérdező kommentje:

6. válaszolónak: NEM c típusú állampolgárok vagyunk!

7.válaszolónak: Azt megértem, hogy el van keseredve, de mindezt karácsony szentestéjén kell megcsinálni?

2012. dec. 25. 01:15
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

8: Mikor máskor? Pont ma érezni a legerősebben a kontrasztot.

Valamint a karácsony stressznövelő is egyben.

Pl. mert találkoznia kellett a szüleivel, akikkel amúgy nem akarna.

2012. dec. 25. 01:25
 9/12 A kérdező kommentje:
Saját szabad akarata volt, hogy felment, nem muszájból csinálta. Egyébként meg volt étel az asztalon és ugyan szolid ajándékok kerültek a fa alá, de mégis voltak. Vettem is neki 2 ajándékot, odaadtam neki és ki sem bontotta!
2012. dec. 25. 02:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
egyet kell hogy értsek az elsővel, ilyen fokú idegbajjal már rég a vigyorgón volna a helye, ahogy tudsz lépj le onnan a csába!
2012. dec. 25. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!