Ti is szoktátok azt érezni, hogy az egész családotok defektes, miközben annyi normális család is van a világon? Eközben azt kérdezitek magatokban, hogy "miért pont én" kerültem ilyen helyre?
Ugyanakkor egy másik pillanatban pedig a világért se cserélnéd le őket, csak sokszor az agyadra mennek.
Mit csinálsz, hogy kezeled amikor épp az "agyadra mennek" történik?
Azok a "normális családok" általában pont annyira defektesek, mint a tied, csak abba nem látsz bele, mert nyilván nem akkor jönnek ki a problémák, amikor ott vagy.
Én olyankor próbálok passzív lenni, nem konfliktusba kerülni, és magamban azt mantrázom, hogy felnőtt ember vagyok, és nem szükséges teljesen közösséget vállalnom velük. És hogy én nem a családom vagyok, én én vagyok, ők meg ők, és kész.
En soha nem cserelnem le a csaladom. Tiszta dilis mindenki, es ettol erzem olyan kulonlegesnek az egeszet.
Ertuk meg anyukam PMSet is erdemes elviselni, mert utana imdanivalo tunder!
A baratom szokott racsodalkozni a dolgokra, hogy ''nalatok senki nem normalis'', de en buszke vagyok rajuk!:) 17L
Ja, mi is Adams family vagyunk folytom ezt érzem. De már mióta jobban figyelem szinte minden osztálytársam, barátaim családja is egy kerékkel kevesebbel működik.
Elcserélni? Ez egyedül esküvő kapcsán jött elő belőlem.
Mármint ott az álombeli verzió mindenki segít, készül, boldog s nem kell hozzá nagynak se lennie de maga a hangulat, összetartás stb ez egész addig nem zavart, hogy na ilyen tuti nem lehet nekem amíg nem láttam a valóságban barátom családjában egy esküvőn, hogy TÉNYLEG lehetséges.
Mármint először láttak s még olyan kedvesen sose bántak velem szinte idegen emberek, már majdnem sírtam a végére mert tényleg meghatott. Beértünk egyből jött örömapa, kínált hellyel, kérdezgetett, mosolygott, menyasszony is mindenkihez odament beszélgetni, a huga is mindenkit bíztatott, segített, 4szer is jött beszélgetni, pedig elég dolguk volt, szép szalvétás névkártyák, két szem cukor, játékkupac az étteremben az unatkozó gyerekeknek stb. Apró figyelmességek amiktől csak boldog lehetsz.
Ezekután belegondolni egy olyanba ahol apu leisszamagát s mindenkivel üvölt (még süket is így ha nem mérges akkor is baromi hangos), anyu passzívan érdektelen, tesóm meg majd belehal mert el kell jönnie a gépjétől emberekhez s ezért megkímélném else kéne jönnie dehát azért....na ilyenkor sz@r.
Kezelni nem tudom csak beletörődöm, viszont egyébként jókat nevetünk egymás bogarain, mindig meglepetés a családi program ithon vagy még az érdekes mikor éjfélkor kimegy az ember pisilni s valaki folyton ott röhög tőlem két méterre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!