Ti is szoktátok azt érezni, hogy az egész családotok defektes, miközben annyi normális család is van a világon? Eközben azt kérdezitek magatokban, hogy "miért pont én" kerültem ilyen helyre?
Ugyanakkor egy másik pillanatban pedig a világért se cserélnéd le őket, csak sokszor az agyadra mennek.
Mit csinálsz, hogy kezeled amikor épp az "agyadra mennek" történik?
A gond az..hogy kb nincsen családom:/
A szüleim elváltak..apa kint dolgozik külföldön,2hetente látom..Neki a testvéréékkel nem tartjuk a kapcsolatot,mert egy semmirekellő pénzéhes banda,de mindegy,ezt inkább nem részletezném. Papám meghalt,mamámmal pedig szintén ritkán találkozom.Anya szüleivel szintén nem tartjuk a kapcsolatot anyám idióta faszija miatt...a nagybátyámékkal dettó...és mindez anyám pasija miatt..emiatt a gyökér idióta miatt,aki elbssza az egész életem...de olyan erőszakos, h nemlehet tőle megszabadulni...
Szóval anyám tönkretett mindent:'( úgyhogy...kábé...ő jelenti a családomat.....
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!