Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is szoktátok azt érezni,...

Ti is szoktátok azt érezni, hogy az egész családotok defektes, miközben annyi normális család is van a világon? Eközben azt kérdezitek magatokban, hogy "miért pont én" kerültem ilyen helyre?

Figyelt kérdés

Ugyanakkor egy másik pillanatban pedig a világért se cserélnéd le őket, csak sokszor az agyadra mennek.

Mit csinálsz, hogy kezeled amikor épp az "agyadra mennek" történik?

2012. júl. 20. 11:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én az elsőt érzem,hogy nem illek ide.Nem fogadnak el olyannak,amilyen vagyok,nem lehetek itthon önmagam,néha legszívesebben elköltöznék.Viszont más családoknál látom,hogy a gyerekek milyen jól elviccelődnek a szüleikkel.Ha én itthon poénkodni mernék,mindenki megsértődne.A szüleim azt mondják magukról,hogy nagyon érzékenyek,de szerintem ez már nem érzékenység,hanem hiszti,amit csinálnak.Szóval én csak az első tételt érzem,a másodikat már rég nem.
2012. júl. 20. 17:47
 12/14 anonim válasza:
Vagy meg kell próbálkozni valahogy a családterápiával, vagy elmenekülni, amilyen gyorsan csak tudsz. A szerelmem szintén ilyen családdal van megáldva, és őt 20 éves korára tönkrették az otthoni körülmények.
2012. júl. 20. 23:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Az a baj sajnos tényleg vannak olyan momentumok, amik mindenképp rombolóak. Bár nem panaszkodhatok, abban, hogy "nem viszem semmire" és ez biztos azért van, mert a körülmények, stb. stb. De ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy más ember lennék, valószínűleg a családom minden tagja más ember (lelkileg egészségesebb. még ha tartjuk is magunkat) lenne, ha bizonyos dolgok nem történtek volna meg a múltban. Tudom, hogy ilyeneken rágódni kár. De én hiszek abban, hogy néha apróságnak tűnő dolgok befolyásolják az egész életed és talán az egész családodét is rajtad keresztül.
2012. júl. 23. 08:02
 14/14 anonim ***** válasza:

A gond az..hogy kb nincsen családom:/

A szüleim elváltak..apa kint dolgozik külföldön,2hetente látom..Neki a testvéréékkel nem tartjuk a kapcsolatot,mert egy semmirekellő pénzéhes banda,de mindegy,ezt inkább nem részletezném. Papám meghalt,mamámmal pedig szintén ritkán találkozom.Anya szüleivel szintén nem tartjuk a kapcsolatot anyám idióta faszija miatt...a nagybátyámékkal dettó...és mindez anyám pasija miatt..emiatt a gyökér idióta miatt,aki elbssza az egész életem...de olyan erőszakos, h nemlehet tőle megszabadulni...

Szóval anyám tönkretett mindent:'( úgyhogy...kábé...ő jelenti a családomat.....

15L

2012. júl. 31. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!