Az normális ha a párom velem fizetteti ki a egész rezsit?
az ő lakásában lakunk, értem én hogy nekem is be kell szállni, nem akarom kihasználni de kajánkra is én költök többet, mert arra is sajnálja
azt mondja, hogy nem tudná fizetni a rezsit a lakástörlesztő mellett, ami hülyeség mert sokat keres, az én fizetésemnek többszörösét
A törlesztőrészlethez neked semmi közöd, lévén az ő lakása.
A rezsi felét kell neked fizetni és az élelmiszerek, háztartási cuccok -mosószer, ilyesmi- felét, semmi mást.
Gyűjtsd össze a számlákat, majd fizesd be. A blokkokat is, ha tudjátok. Aztán hónap végén add össze, felezd meg. Aztán kiderül, hogy őneki kell e még részedre adni pénzt, vagy neked.
És való igaz, hogy a törlesztő részlet (ha nem vagytok házasok) az ő kötelessége, mivel az ő tulajdona.
Azt jobb külön kezelni, ha nem vagytok házasok, mert tul.joghoz kapcsolódik, és még lehet belőle bonyodalom, ha esetleg szétmennétek.
Üdv!
Fura hozzáállás.. a te részedről. Amikor odaköltöztem a páromhoz, akkor neki volt állása, nekem nem. Végig neki kellett fizetni mindent, de nem nyomta minden héten a képembe, hogy én most csak élősködöm rajta.
Amikor pedig lett állásom, automatikusan közös lett minden pénzünk, és így nem a te vagy az én fizetésemből, hanem a közös pénzünkből fizettünk mindent.
Számunkra ez a normális, ezt tartjuk párkapcsolatnak.
A tiétek inkább főbérlő-albérlő viszony, amiben van szex is.
Most akkor Te alberlo vagy, Te segited hozza, hogy kifizesse a lakasat?
Ha nem, akkor Te meg fizetesd meg vele amit a lakasaban dolgozol, (hazimunka), azt hogy a parja vagy, no meg az agyibulit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!