Miért kell tonre tenni a karacsonyt, a szuleimnek?
Ma talalkoztam a baratommal, es meglátott apa,miközben csokoloztunk, meg megfogta a fenekem.
és erre elrancigalt onnan, es be vagyok zarva a szobamba, reggelig .. szép szenteste
megkaptam milyen ku.va vagyok stb....
mert tény,sok barátom volt már, kb 20, de én ebben semmi rosszat nem látok. amíg csak csokolozunk,miert baj? jol erzem magam így,ennyi :(
16,5 lany
Úristen, mindjárt elszégyenlem magam, hogy 16 évesen kaptam az első csókomat attól a férfitól, akivel 2 éve együtt vagyok...
Ez már igencsak ribancság, mikor kezdted arany csillagom? 18 évesen a kutyának se fogsz kelleni, ha az én lányom lennél két pofont is kaptál volna, a srácot, meg a férjemmel zavartam volna el, de úgy, hogy elmenjen a kedvetek...
Meg milyen dolog már nyilvánosan megfogni a másik fenekét? Legyen már tartásod... Hány sráccal feküdtél le eddig? Hova fajul ez...
Úristen... én 16 éves korom óta vagyok párommal együtt, lassan 7 éve, nemhogy 20 pasival lettem volna együtt.
18 éves korodig bezárnálak, nem reggelig.
(amúgy tuti kamu a kérdés :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!