A párom várja a karácsonyt, pedig se ajándékra, se másra nincs pénzünk. Akkor mi a fenének várja?
Attól még eltölthetitek kellemesen. Ajándék sem kell.
Legalább otthon lesztek pár napig nyugiban, kipihenitek magatokat.
És az semmi, hogy ott vagytok egymásnak, egészségesek vagytok??? Tudod, nekünk se lesz pénz kb semmire, pedig a férjemnek most lesz karácsony előtt a 30. szülinapja...De végre olyan helyre költözünk, ami nem tömegszállás(külföldön élünk), és lehet spórolósan, ajándék nélkül, de nagyon szép karácsonyunk lesz :) Szeretem, ő szeret, lesz mit enni, egészségesek vagyunk, engem ez már boldoggá tesz, és igenis várom a karácsonyt!
Gondolkodj el ezeken...
Évente lenyomnak 10000 karácsonyi műsort ami mind ugyan arról szól és még így is látni embert aki nem fogta fel a karácsony lényegét. Te vagy a grincs?
Teljesen egészséges, hogy a párod várja, örülj neki. Legyetek együtt, örüljetek egymásnak, nem kell hozzá szaloncukor se! Csak ott kell lenni
Én imádom a karácsonyt és az efféle karácsonyutálókat feltudnám nagy rúgni. Attól még, mert nincs ajándék miért ne lehetne szép a karácsony?
A hangulat, a díszek, a finom ételek, kint a hóesés (ha szerencsénk lesz) stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!