Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » A párom várja a karácsonyt,...

A párom várja a karácsonyt, pedig se ajándékra, se másra nincs pénzünk. Akkor mi a fenének várja?

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 21:17
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%

Attól még eltölthetitek kellemesen. Ajándék sem kell.

Legalább otthon lesztek pár napig nyugiban, kipihenitek magatokat.

2013. nov. 24. 21:21
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
Attól még a karácsony a szeretet ünnepe marad, hogy nincs pénzetek ajándékra. Várhatja a hangulatot, és hogy együtt legyen a család. Hiszen végül is ez a legjobb benne :)
2013. nov. 24. 21:21
 3/43 anonim válasza:
100%

És az semmi, hogy ott vagytok egymásnak, egészségesek vagytok??? Tudod, nekünk se lesz pénz kb semmire, pedig a férjemnek most lesz karácsony előtt a 30. szülinapja...De végre olyan helyre költözünk, ami nem tömegszállás(külföldön élünk), és lehet spórolósan, ajándék nélkül, de nagyon szép karácsonyunk lesz :) Szeretem, ő szeret, lesz mit enni, egészségesek vagyunk, engem ez már boldoggá tesz, és igenis várom a karácsonyt!

Gondolkodj el ezeken...

2013. nov. 24. 21:27
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
Én sem az ajándékok miatt várom a karácsonyt! Nem erről kéne szólnia az ünnepnek. Az egy dolog hogy meglepjük egymást ajándékkal, de én sokkal jobban élvezem a készülődést, sütést főzést, azt a nyugalmat, hogy együtt otthon lehetünk. Egyébként meg olyanokkal is meg lehet lepni a másikat ami nem kerül pénzbe.
2013. nov. 24. 21:27
 5/43 anonim válasza:
100%
Legnagyobb kincs a szeretet, és ez a szeretet ünnepe...hiába van másnál pénz ha igazi boldogság nincs!
2013. nov. 24. 21:29
 6/43 A kérdező kommentje:
Nekünk még egy csomag szaloncukorra sem lesz pénzünk sőt, még ennivalóra se nagyon.
2013. nov. 24. 21:30
 7/43 Nemko77 válasza:
100%

Évente lenyomnak 10000 karácsonyi műsort ami mind ugyan arról szól és még így is látni embert aki nem fogta fel a karácsony lényegét. Te vagy a grincs?

Teljesen egészséges, hogy a párod várja, örülj neki. Legyetek együtt, örüljetek egymásnak, nem kell hozzá szaloncukor se! Csak ott kell lenni

2013. nov. 24. 21:32
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem neked ezt hiába magyarázzuk, ha eddig nem sikerült felfogni. Nálad a karácsony a pénz ünnepe marad sajnos. :((
2013. nov. 24. 21:33
 9/43 anonim ***** válasza:
69%

Én imádom a karácsonyt és az efféle karácsonyutálókat feltudnám nagy rúgni. Attól még, mert nincs ajándék miért ne lehetne szép a karácsony?

A hangulat, a díszek, a finom ételek, kint a hóesés (ha szerencsénk lesz) stb.

2013. nov. 24. 21:35
 10/43 A kérdező kommentje:
9. Írtam, hogy még kaja sem lesz. Nekem ez is ugyanolyan nap lesz mint a többi. Eddig is úgy volt, ha volt otthon kaja akkor mindenki evett amikor akart, sosem volt nálunk karácsonyi vacsora. Sajnos idén sem lesz másképp.
2013. nov. 24. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!