Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nalunk iden sem lesz karacsony...

Nalunk iden sem lesz karacsony, hogy ne legyek szomoru?

Figyelt kérdés
Az egesz csaladom bolond, ez nem vitas. Az egyik noverem kijelentette, hogy o nem akar velunk karacsonozni, mert azzal akar unnepelni akit szeret, es o csak sajat magat szereti. A nagymamam elmegy videkre, mert nem akar senkinek sutni, fozni, ot ez nem erdekli. A masik tesom depresszios, hidegen hagyja a dolog. Nekem marad anyam, aki majd uvolt, meg sir, hogy milyen hulye csaladja van. (ez van minden evben) En iden akartam sutni, fat disziteni, szep zeneket hallgatni, ajandekozni, de senki se vevo ra. Nekem mellesleg rengeteget kell tanulnom, tehat nem is nagyon lesz idom sutogetni, de amugy sincs sutonk, szoval veszett fejsze nyele. Ugy unom mar, hogy mindenki aradozik milyen szep volt a karacsony, miket adtak, miket kaptak, en meg csak arrol tudok beszamolni, hogy mi ment a tv-ben, mikozben en fejemen a fulvedovel tanultam az xy targyat. Elkeserito...
2012. dec. 19. 15:53
1 2
 11/18 anonim válasza:
39%

Én szívesen elvinnélek autókázni, akár külföldre is, ha ismernélek

20/F

2012. dec. 19. 16:16
 12/18 anonim válasza:

Nekem is ilyen volt az összes karácsony, kb. 25 éves koromig. Utána lett komoly párom, onnantól lett szebb. Nem az ajándékok meg a fa tették szebbé! Az emberek, akiket szeretek!

Rendezd át a szobád, hívj meg valakit, ha lehet. Ne törődj a depis emberekkel. Ha ilyen a családod, nem te tehetsz róla!

Kívánok neked egy nagy családot, akikkel majd bepótolhatod álmaidat!

2012. dec. 19. 16:17
 13/18 A kérdező kommentje:
Nincs szobam, anyukammal kozos, es egy kupleraj az egesz, mert nem lehet rendet rakni. Ha megprobalok sir es uvolt, hogy kizar a lakasbol.
2012. dec. 19. 16:18
 14/18 anonim válasza:
Apukáddal mi történt? Esetleg elmondhatnád anyukádnak, hogy mennyire rosszul esik ez neked, hátha nem fog ordítani... Te ott vagy neki, aki szereti.
2012. dec. 19. 16:29
 15/18 A kérdező kommentje:
Apukam ongyilkos lett meg kiskoromban.
2012. dec. 19. 16:34
 16/18 anonim ***** válasza:

hát van egy életed, de gondolom a sajnálatunkkal nem sokra mész :(

akkor marad a tanulás, és a remény, hogy ha párod lesz, akkor az ő családjában megtalálod ami hiányzik

2012. dec. 19. 17:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Hogy őszinte legyek, sírni tudnék... Nagyon sajnállak,és fusztrál, hogy ez ellen sajnos egyikünk sem tud mit tenni...

12/F

2012. dec. 20. 20:21
 18/18 anonim válasza:

Nagyon sajnállak. Nehéz helyzetben vagy. Leginkább csak magadon tudsz segíteni. Ha most kellene átvennem az életed, és a helyedben kellene döntést hoznom, akkor ezt tenném: minden erőmmel azon lennék, hogy mihamarabb saját, önálló életet élhessek. Rengeteg mentális roncs van ebben az országban, pedig legtöbbjüknek volna megoldás a bajaira. Ki kell szakadni abból a körből, amiben most élsz. Keress magadnak párt, lelki társat! Olyat, aki megért, és megosztja veled az életét. Nagyon sok magányos ember van, biztosan megtalálod azt, akire szükséged van.

Rövid távon keresnék az ismerőseid közt valakit, akinél töltheted a karácsonyt. Ha nincs senki, akkor internetes társkeresővel próbálkoznék.

2012. dec. 21. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!