Bunkóság lenne ha nem mennék el a nagyszüleimhez karácsonykor? Nem vagyunk jóba..
Az édes apámnak a szüleihez mennénk karácsonykor,de nem vagyunk jóban.
Apát nem igazán szereti az anyja(mamám)és ezért már régóta velünk(vagyis a gyerekeivel)sem foglalkozik,minket sem szeret igazán,ünnepekkor amikor elmegyünk,hozzájuk mindig olyan mérgesen(undorodva)néz ránk.
Az apámnak az egyik lánytestvérének a fia(unokatesóm)
bunkó velem amióta az osztálytársa vagyok és ő is piszkál mint a többi osztálytársam ezért vele sem vagok jóba.
illetve az apámnak a legfiatalabb lánytestvérével sem vagyunk most jóba.
ezért én nagyon kellemetlenül érezném magam a mamáméknál.
karácsoníkor az egész nagycsalád összegyülik.
Az apám és édesanyám sem megy el hozzájuk karácsonykor,
és én sem szeretnék elmenni.
De múltkor találkoztam a papámmal és mondta,hogy várnak karácsonykor.a papám szerintem szeret minket valamennyire.
és attól tartok,hogy haragudna rám a papám,ha nem mennék el.
de nagyon rosszul érezném magam nááluk.
ti mit tennétek a helyemben????
Szia! Nálunk hasonló volt, csak az volt a különbség, hogy a mama a fia feleségét (anyát) utálta meg, mikor anya beadta a válókeresetet apám ellen, mert ivott, nőzött, kocsmázott, és másnak csinált kisbabát.
A mama persze a fiát védte, de tudta, hogy anyámnak igaza van, de mégis, a pici fia a mindene.
Így mi (anyám-tesó-én) nem jártunk át hozzájuk úgy mint régen, aztán a papa beteg lett, de nekünk nem szóltak róla. Rákos lett.
Egyszer aztán jött a hír, hogy a papa meghalt. Még el se köszönhettünk tőle, nem tudtuk, hogy kórházba került.
A lényeg szóval szerintem menj el, papád vár és szeret téged.
Én nem vagyok túl közkedvelt a családi körben, ugyanis nem jópofizom senkivel akivel nem vagyok jóban :)
Menj el nyugodtan, és foglalkozz a papáddal.
Ha a többiek normálisan óhajtanak beszélni veled akkor tegyék azt, te pedig higgadtan válaszolj.
Ne idegesítsd magad, ugyan már :)
Ha rosszul érzed magad, összeszeded a holmid és eljössz.
Ez a második karácsony, amikor nem fogok menni édesapám szüleihez.
Annyi fájdalmat és bosszúságot okoztak már az évek folyamán, hogy nem is érdekel mi van velük. Csúnyán hangzik, de sajnos igaz...
Nem, nem bunkóság. Álszentség volna, ha elmennél, annak ellenére, hogy rosszban vagytok, csak azért, "mert úgy illik, mert ki kell bírni azt a kis időt, mert mások is úgy szokták"...ezek buta társadalmi sztereotípiák.
A Karácsony - jó esetben - nem a képmutatásról szól, hanem a Szeretetről. Ha tudod, hogy csak rosszul éreznéd magad ott, akkor ne menj el.
5: Ez a sokadik karácsony, amikor egyedül leszek a férjemmel, és nem látom a valahai családomat, akik brutálisan bántalmaztak csecsemő korom óta. Engem hosszú évek óta pszichiáter kezel a kegyetlenségeik miatt - ők mindent megúsztak büntetlenül. Engem minden karácsonykor majd szétmar a fájdalom, ők pedig élnek és virulnak.
Szerintetek el kéne mennem oda, ahol testileg-lelkileg széttapostak, csak mert így írja elő az illem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!