Hogyan akadályozzam meg, . Hogy anyu egy óriási bunkosagot kövessen el karácsonykor?
14 éves lakásáról??? :)
szerintem vegye meg nyugodtan!
Szerintem NEM kell megakadályoznod, ha az unokaöcséd nem tud viselkedni, akkor csak hasznát veszi.
Legfeljebb készülj fel elöre valami humorosabb kommentárral, hogy vicces legyen a helyzet...
Ilyen idösen én is kaptam illemkönyvet, és hidd el, hasznomra vált.
Elolvastam a kérdésedet.
Nyugodtan vehetne egyet neked is!!!
"anyu egy óriási bunkosagot kövessen el"
"milyen s**gfej"
Mi tavaly a nulla szexuális élettel rendelkező férfi rokonunknak erotikus masszázs könyvet adtunk, tele fotókkal. :D Igazából akkor még nem gondoltunk bele a párommal, hogy sértő lehet (bár azóta szerintem már összeragadtak benne a lapok), csak nem találtunk jobbat.
Eszembe jutott, hogy a 14 éves húgának meg adok célzásként egy doboz óvszert meg egy doboz cigit, de azzal már nagyon kivertem volna a biztosítékot, úgyhogy nem vállaltam be.
Na, lényeg, a lényeg: hadd adja oda neki.
"hogy győzzem meg anyut hogy ne döntés tovább a két család viszonyát? ( anyu öccsének a 14 éves lakásról van szó)"
Csak én nem értem?
Kérdező, szerintem kissé el vagy tájolva, ebben az ajándékban semmiféle bunkó dolog nincs, aki ezen megsértődik, az viszont lehet, hogy tényleg egy bunkó. Egy normális embernek mondjuk az jut eszébe róla, hogy biztos talál még benne hasznosítható dolgokat maga számára, amivel még jobbá teheti az emberi kapcsolatait, ezért örül egy ilyen hasznos ajándéknak.
Én pl. erős dohányos vagyok, és a sógoréktól valamelyik karácsonykor kaptam valami "hogyan szokjunk le a dohányzásról" könyvet. Mondtam, hogy köszönöm, ha egyszer le akarok szokni, biztos hasznát fogom venni, és eszembe sem jutott megsértődni a dolgon, feltettem a könyvespolcra, és a egyszer le akarok szokni, akkor hasznát fogom venni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!