Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan akadályozzam meg, ....

Hogyan akadályozzam meg, . Hogy anyu egy óriási bunkosagot kövessen el karácsonykor?

Figyelt kérdés
Anyukám elhatározta, hogy illemkönyvet vesz az unokatesomnak. mielőtt mindenki nekiesik, hogy milyen s**gfej, el kell mondanom, hogy valamilyen szintén,ha nem is ilyen formában de jogos. az unokatesom kibírhatatlan, és bunkó módon viselkedik. Rendszeresen akkorra.szervez programot, amikor tudja hogy megyünk, kb. másfél éve egy szót se szólt hozzám, de ezt kicsit erősnek tartom. Légyszi mondjatok nekem ÉSZÉRVEKET, hogy győzzem meg anyut hogy ne döntés tovább a két család viszonyát? ( anyu öccsének a 14 éves lakásról van szó)

2012. dec. 18. 17:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
39%
Rajtad kívül senki nem nevezte az anyukádat s.ggfejnek és a tetteid bunkóságnak.
2012. dec. 18. 18:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem bunkóság. Csak te még nagyon kicsi vagy és mindent irtó cikinek és bunkóságnak meg izének tartasz, de nincs ebben semmi.
2012. dec. 18. 18:24
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

én ebbe nem látok semmi kivetnivalót.

ha anyukád ilyen célzású ajándékot akar adni a "kedves" rokonnak, hogy észrevegye, hogy milyen, akkor oké.

2012. dec. 18. 18:32
 14/23 A kérdező kommentje:
rendben, utolsó előtti válaszoló kedvéért mégegyszer elmondom. N_E_M NEVEZTEM ANYUKÁMAT S**GFEJNEK! és megköszönném ha a kérdés megválaszolására korlátoznátok magatokat. Az én családom, így tudom hogy sértené.őket. arra kértem tanácsot hogyan akadályozzam meg az újabb. családi konfliktust. a továbbiakban csak erre a kérdésre kérnék választ. Mégegyszer köszönöm.
2012. dec. 18. 18:34
 15/23 A kérdező kommentje:
az utolsó kommentemet 18:19-és válaszadónak írtam
2012. dec. 18. 18:36
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

nem értem, hogy neked mi a gondod anyukád ezen gesztusával?

szerintem ez egy tiszta módja annak, hogy célozzon az unokatestvéred viselkedésére. egyébként meg felnőtt ember, azt csinál/tesz amit akar.

2012. dec. 18. 19:00
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

(Zárójelben jegyezném meg, hogy anyukád -valószínűleg- értelmes, felnőtt embveri lény, így azt csinál, amit akar. Ha van olyan rokon, aki megérdemli, hát akkor kapja is meg azt a nyomorult könyvet. Magánvélemény.)

Viszont mivel én is utálom, hogy a családom mindenen összekap, meg tudlak érteni. Egyszerűen mondd el neki azt, amit itt leírtál (akármilyen bunkó is Tomika, tudod, hogy sértődés lesz belőle, kérlek ne azt a könyvet vedd neki), és kész. Ha nem használ, kicseréled a már becsomagolt ajándékot, így nem veszi észre, de nem lesz konfliktus sem.

2012. dec. 18. 19:13
 18/23 anonim ***** válasza:
43%

Kedves kérdező!

Gondoltál már arra is, hogy a rokonlány azért produkálja magát, amikor ott vagytok, mert ott vagytok? Remélem tudtad értelmezni?

2012. dec. 18. 22:25
 19/23 anonim ***** válasza:
81%

nyugi, sztem a szülők is tudják, h a kiscsaj neveletlen, vagy ha nem, legalább nekik is egy kis ébresztőt fújtok.

én speciel nem sértődnék meg ilyesmin, sőt, volt, h kértem illemkönyvet, mert tisztában vagyok vele, h az etikett nem mindig erősségem. szándékosan sosem vagyok bunkó, de az összetettebb illemszabályokhoz egyszerűen nincs érzékem. fejlesztem magam ahogy tudom, de néha még 25 éves létemre is vétek hibákat. már vagy 5 könyvet kiolvastam, és asszem fejlődök is, de messze még a teljes átalakulás....

2012. dec. 18. 23:12
 20/23 anonim válasza:
100%
ne akadályozd meg, jó lesz az az ajándék ;)
2012. dec. 19. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!