Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan akadályozzam meg, ....

Hogyan akadályozzam meg, . Hogy anyu egy óriási bunkosagot kövessen el karácsonykor?

Figyelt kérdés
Anyukám elhatározta, hogy illemkönyvet vesz az unokatesomnak. mielőtt mindenki nekiesik, hogy milyen s**gfej, el kell mondanom, hogy valamilyen szintén,ha nem is ilyen formában de jogos. az unokatesom kibírhatatlan, és bunkó módon viselkedik. Rendszeresen akkorra.szervez programot, amikor tudja hogy megyünk, kb. másfél éve egy szót se szólt hozzám, de ezt kicsit erősnek tartom. Légyszi mondjatok nekem ÉSZÉRVEKET, hogy győzzem meg anyut hogy ne döntés tovább a két család viszonyát? ( anyu öccsének a 14 éves lakásról van szó)

2012. dec. 18. 17:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
85%

Látom, még mindig megy a gittrágás, hogy illetlen dolog-e illemtan-könyvet ajándékozni...

Talán pont az lehet a gond, hogy sokan ilyen "prűden", elutasítóan állnak az illemtan kérdéséhez, hogy a társadalmunk jelen állapota ebben a dologban is... hát hagy erős kívánni valókat maga után...

Évekig dolgoztam klinikán, és a frissen klinikai gyakorlatra kerülő orvostanhallgatókat (nem 6 elemis suttyót, nem faluvégi antiszociálist, hanem negyedéves orvostanhallgatókat Budapesten) tudjátok mire kellett először megtanítani? (tisztelet a kivételnek)

Hát bizony arra, hogy ha bemegy valahova, akkor a napszaknak megfelelő módon KÖSZÖNJÖN. Mert egy jó részük, ha becsörtetett valahova (kórterem, nővérszoba, stb) akkor megállt, és teljes zavarodottsággal pislogott, de valahogy a "jó napot kívánok, X.Y. orvostanhallgató vagyok" mondat még véletlenül se jutott az eszébe...

Vagy másik banális helyzet, felveszem a munkahelyi telefont, és egy hang beleszól, hogy "a Kovácsnével akarok beszélni..." én meg mondom "jó napot kívánok" ... néma csönd, majd ujra "a Kovácsnéval akarok beszélni"... én meg mondom "elhiszem, de kicsoda ön, és ki az a Kovácsné?" ... erre ő "nem klinika?" ... erre én "de az, de tetszik tudni, itt van most kb 20 Kovácsné, részint dolgozó, részint beteg, és a zömükről azt se tudom, hogy ők Kovácsnék, mert a keresztnevüket ismerem"... stb... nem lehetne jáccásiból úgy, hogy "Jó napot kívánok, Kiss Béla vagyok, és a Kovács Jánosné Zsuzsi diétás nővérrel szeretnék beszélni"... mert akkor esetleg segíteni is tudnék??? Illemtan.

Evvan. Szóval úgy tűnik, egy illemtanrúl szóló könyv manapság mindenkinek hasznos ajándék.

2012. dec. 19. 11:53
 22/23 anonim ***** válasza:
32%

Anyukád egy s..fej!

Na, most már rajta kívül nevezte valaki annak!

2012. dec. 19. 14:12
 23/23 anonim ***** válasza:
70%
arra nem gondoltatok, hogy ha az unokatesód másfél éve nem szól hozzád és más programot szervez a látogatásotok idejére, akkor esetleg ti kúrtatok el valamit?
2012. dec. 20. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!