Elmenjek anyosomekhoz karacsonykor, ha eddig se jartam hozzajuk, mert mindig sertegettek?
A A Karácsony a Szeretet Ünnepe, igaz? Ha téged ezen a napon anyósod csak sérteget, bánt, akkor mi a kérdés? Elmennél csak azért, mert ez a szokás, vagy mert jókislány akarsz lenni mások szemében?
Kerüld el őket és tiszta sor. Nem szerethet mindenki, és neked sem kötelező mindenkit szeretni, pláne azt nem, aki szeretet helyett szavakal ver. Szerintem. :)
Én is hasonló cipőben járok.
Mi ugyan nem vagyunk még házasok, csak együtt élünk, de az anyja nem bír elviselni (nem igazán adtam okot rá). Én nem is mehetek hozzájuk, tavaly párom hónapokig győzködte, hogy elmehessek, akkor mehettem is, de azóta megint ellenem van.
Idén nem megyek hozzájuk, nem is szeretnék, mert már attól gyomorgörcsöm van, ha rágondolok, de az is borzasztó érzés, hogy nem ünnepelhetem a párommal a karácsonyt, mert mindkettőnknek sokat jelent ez az ünnep. Az a típusú ember vagyok, aki már most azon gondolkodik, hogy mit főzzön, hogy dekoráljon, más most várom a karácsonyt, de elrontja a kedvem a gondolat, hogy egyedül ünneplem majd, hogy nincs kinek megfőzni a karácsonyi vacsit, hogy az ajándékom is csak másnap adom át. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!