Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmenjek anyosomekhoz karacson...

Elmenjek anyosomekhoz karacsonykor, ha eddig se jartam hozzajuk, mert mindig sertegettek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 15:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
En ugy tervezem a karacsonyt, hogy 24.-en a parommal es a gyerekemmel, 25.-en parom megy a babaval anyoshoz, 26.-an meg parom, baba es en a mi szuleinknel, szoval nem toltom egyedul a karacsonyt. Nekem nincs nezetelteresem veluk, amugy kivulrol kedves, rendes emberek volnanak es tudnam is szeretni oket, mondtam is h az en ajtom mindig nyitva all ha megakarjak beszelni, de nem akarjak.elutasitottak, azt mondtak hogy nem kivancsiak a velemenyemre. Tudom hogy nem velem van bajuk, hanem azzal hogy nem birtak elengedni es onalosulni a fiukat, ezert aztan ugy bannak vekem, mint a ferjem ellensegevel, olyan piti dolgok miatt, hogy pl. A fferjem itthon hazimunkat vegez( mert mi az hogy itthon mosogatnia kell stb.,meg igeny szerint szoptattam a gyereket es minden ilyen apro dolog zavarja, pl. Hogy milyen gusztustalan szerintuk hogy vk terhesen testre simulos ruhat vesz fel, amibol kidomborodik a pocija es miert nem poloban jar) astilusuk nagyon bunko, beszologatos es en meg csak hallgattam, mindig gyomorideggel mentem, sirva jottem. Azert nem megyek, mert lelkileg betegitett az egesz, a sogornom irigy, ha a szulei csak morzsat is adnak nekunk, maris kiveti a hisztit, gyerekkoraban is azt szamolgatta, hogy hany forinttal er tobbet a karacsonyi ajandeka stb., ha raszolok a ferjemre elottuk h vegye fel a siro gyereket, nekem esnek hogy mit parancsolgatok a ferjemnek stb....
2012. szept. 24. 14:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Es igen, pont ezert tettem fel a kerdest mert mar most gyomoridegem can, tudom h a karacsony a szeretet unnepe, de ha nem valtozik semmi, nem szeretnem a helyrehozott egyensulyom h megont kibillenjen...
2012. szept. 24. 14:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj el. nálunk is hasonló a helyzet, én sem megyek már. A gyerek miatt meg valaki írta, hogy tegyétek félre a nézeteltérést. Hát pont ez a szörnyű a karácsonyban, hogy sokan emiatt képmutatóan viselkednek, mert egész évben ki nem állhatják egymást pár órára meg megy a jó pofizás? Szerintem ez sem, jobb ha a gyerek ezt látja.
2012. dec. 22. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!