Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit kaptatok karácsonyra? ^^

Ti mit kaptatok karácsonyra? ^^

Figyelt kérdés
Én egy Converse cipőt, 10.000ft-ot, Németországból csokit na meg a többi sz*rság.:'DD és ti?:D
2011. dec. 24. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
74%
Kédező, szeretnék szólni, hogy nagyon eltértetek a témától már bocs% nem kéne az irigységen vitatkozni
2011. dec. 29. 11:40
 72/78 anonim ***** válasza:
50%

Sokat dolgoznak a szüleidet?

Na képzeld, az enyémek is. Édesapámnak két állása van. Mégsem telik külön fényképezőre, tabletre, laptopra,...

Végül is mindegy.

2011. dec. 29. 15:19
 73/78 anonim ***** válasza:
48%

mintha a lany hibaja lenne h megveszik ezeket karacsonyra....es.nem is kerte oket..na es ha igen ?

megkapod de visszaadod mert "bocsinekem erre nincs szuksegem"...valoszinu..ha a Ti szuleiteknek menne ilyen jol ,Ti ugyanugy elfogadnatok ezeket az ajandekokat..irigy kis nyomorek az osszes

2011. dec. 30. 17:58
 74/78 anonim válasza:
100%
Én egy Samsung Galaxy S II-t :)
2012. jan. 1. 00:40
 75/78 anonim ***** válasza:
81%

2eft, nyakláncot, 2 csomag gumicukor,pickwick tea csomag

és én nem kérek többet! mert én nem vagyok nagyravágyó mint te. szarságokat kaptál? becsüld meg h egyáltalán kaptál vmit. nem vagyunk mise a gazdagok leszármazottjai

nha erről ennyit -.-

12/L

2012. márc. 9. 18:41
 76/78 anonim válasza:
Guinness Rekordok Könyve minden évben ezt kérem xD
2012. nov. 24. 23:00
 77/78 anonim válasza:
100%

Nekem egyetlen válasz szúrta szemem! A 10:42-es a kérdezőtől...idézem: ''omg.:DD egyesek egy sz*r fényképezőgépen háborognak, h legyen közös..-.- mi legyen közös azon?! mintha valami nagy kincs lenne..mert a család nem tud még venni 2-3 fényképezőgépet, mi?! jéézusom milyen mélyre süllyednek egyesek:DD'' Szar fényképezőgép? Tudod az nem olcsó mulatság! És errefel azt mondod,hogy ''szar'' ?! Látszik,még gyerek vagy,méghozzá egy elkényesztetett gyerek,aki nem értékel semmit.Én most nem azt modom,hogy irigy vagyok,hogy mások gazdagok...nekem is van egy iPhonom,de pusztán azért,mert a munkámhoz kell.Ha tehetném,nekem telefon sem kéne,de a munkám kívánja...nem fogom megmondani,hogy mit kapjatok karácsonyra,mindenki azt kap,amit kap.És igen...én egy fényképezőgépet kaptam,mert szűkségem volt rá! Én nem azért kapok/kaptam/veszem dolgokat,hogy csak legyen

,hanem mert az kell.De viszont én is teljesen fölöslegesnek tartom a Tabletet egy gyereknek,de ha ezt kapta örüljön neki.Örüljön,hogy neki van.A családomban apukám dolgozott egyedül,de keményen.Megvolt mindenem...Most már sikerült többre vinnem,mint akkor ők,de én még most is meg tudok becsülni minden,akár egy ''SZAR'' fényképezőgépet . Boldog karácsonyt! 2012/12/25.

2012. dec. 25. 11:47
 78/78 anonim ***** válasza:
Senkitől, semmit nem kaptam.
2012. dec. 26. 05:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!