Ti mit kaptatok karácsonyra? ^^
Figyelt kérdés
Én egy Converse cipőt, 10.000ft-ot, Németországból csokit na meg a többi sz*rság.:'DD és ti?:D2011. dec. 24. 19:34
31/78 anonim válasza:
igen, a kutyának nem tesz jót a körömlakk
amúgy én ruhát kaptam meg hajvasalót :)
hány éves vagy?
32/78 anonim válasza:
Szürke, magassarkú csizmát, kerámia almasütőt, masnis hajdíszt, piros minikalapot, amit lehet hajdísznek és kitűzőnek is használni. A nagyszüleimtől még nem kaptam ajándékot, de tudom, hogy egyik oldalról gyapjúpulcsit kapok, másik oldalról Pickwick teacsomagot eper formájú kannával.
33/78 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat^^ amúgy 14/l :D
2011. dec. 24. 20:53
34/78 anonim válasza:
A testvéremtől Kiss Ádám könyvét kaptam.
A szüleimtől egy Agatha Christie könyvet, tusfürdőt, deot, egy garbót (semmi márka, a kínaiból van), egy tollat és hozzá egy Füles-es jegyzetfüzetet, és egy csizmát is (szintén a kínaiból), mert az előző cipőm talpán olyan lyuk volt, hogy átfért az ujjam. Nagyon szép minden és szívből örülök neki.
A nagymamámtól a család közösen kapott 20ezer forintot.
Keresztanyámtól valami jelképes apróságot fogok kapni, szerintem finom szappan vagy tusfürdő lesz.
Apa részéről senkitől nem kapok semmit, nagymamától sem.
35/78 anonim válasza:
Nos én már 30 vagyok, van egy fiam, de nem élek az apjával. Én a szüleimtől kaptam "csak" ajándékot, akik rengeteget segítenek év közben is, így nem vártam semmit sem Karácsonyra. Kaptam egy angyalkás hógömböt, egy kézzel vart angyalkás díszt (gyűjtöm az angyalokat), egy kézzel vart borítójú fényképalbumot, benne a közös képeinkkel, egy szintén kézzel varrt madárkát, A Szoba c. könyvet. Ezen kívül pénzt a nagyimtól, amiből jövő héten egy kabátot veszek. Ja igen, még egy radiátorra tehető párologtatót is.
36/78 anonim válasza:
egy filmet es egy dezodort tusfürdövel...es elegedetlen vagyok de nagyon...en csak szeretet akarok es azt nem kapok...
37/78 anonim válasza:
Egy pulóvert,két tusfürdőt,édességet. Nekem ennyi bőven elég,nem vagyok már kisgyerek,amire szükségem van,megveszem magamnak. Amúgy a legszebb ajándék az 5 hónapos kiscicám,akinek úgy tetszik a fa,hogy nem lehet alóla kiszedni :) Szóval őt is a Jézuska hozta.
38/78 anonim válasza:
Hát komolyan most nagyon kemény vagy hogy ilyen jó cuccokat kaptál meg sok szarságot... Ja meg mást nem mert nem tudál mit kérnil. Hát én inkább örülök kis apró meglepetéseknek mint olyannak amit én kérek szerintem nem arról szól az ajánékozás karácsonykor hogy olyat kapjak mait kérek hanem hogy meglepjenek és szeretetből kapjam ne azért hogy befogjam a számat és ne sírjak miatta anyucinak
39/78 anonim válasza:
Én turmixgépet és pénzt. Még fogok kapni ajándékot a barátomtól.
19L
40/78 anonim válasza:
2 sálat, 2 bonbont, 5000 Ft-ot egy DVD-t. 2 féle karácsonyi gyertyaszettet, amikbe ha mécsest rakok akkor kivilágítja a mécsestartó, hogy: merry xmas. Nagyon helyes. Kaptam egy hatalmas nagy karácsonyi birodalmat, olyan mint egy nagy makett: körülötte megy egy kis vonat, és vannak rajta fények, amiket ha felkapcsolok világít: 2 féleképpen lehet kapcsolni: úgy hogy, színesen világítson vagy sima egyszinűen. HOlnap megyek még mamámhoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!