Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit kaptatok karácsonyra? ^^

Ti mit kaptatok karácsonyra? ^^

Figyelt kérdés
Én egy Converse cipőt, 10.000ft-ot, Németországból csokit na meg a többi sz*rság.:'DD és ti?:D
2011. dec. 24. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
82%

15:04 vagyok.

És erről beszéltem. Emberek, az irigység nem jó dolog.

Tudjátok meg, hogy ha megkérdezik, hogy "mit kaptál karácsonyra?" annyit mondok, hogy egy csomó apróságot. Körömlakkot, szájfényeket, krémeket.

Még az osztálytársaimnak sem mondtam el, sőt az unokatestvéreimnek sem, hogy mit kaptam!

És vajon miért? Mert rögtön elkényeztetett liba lettem volna, s azon módban megutáltak volna.

Mindenki azt hiszi, hogy szegények vagyunk. Igen, mert nem költekezek, nem járok márkás ruhákban, stb...

Nem hangoztatom, hogy milyen dolgaim vannak. Itt is csak azért mondtam el, mert ez egy anonim oldal, és mert ez volt a kérdés!

Minek nekem a Tablet PC? Játszok rajta, meg netezek? Biztosan apple?

Tudd meg, hogy van rajta Ebook olvasó is. Azt használom leggyakrabban.

Könyveket olvasok magyarul és idegen nyelven is. Szerintem ezzel nincs baj. Amúgy is drágák a könyvek, nagyok és sok helyet foglalnak. Ez egy jobb megoldás. Idegennyelvű könyvek pedig nem is annyira kaphatóak. Viszont így ingyen, pár perc alatt letölthetem.

És igen, azért szoktam rajta szórakozni is. Néha megnézek egy jó kis filmet az ágyamban. Nem értem ebben a problémát.

Egyébként nem Apple. Az Apple egy borzasztó rossz márka, mindenből csak pénzt akar keresni. Minden szolgáltatás fizetős és ráadásul nagyon drágák is az ilyen termékek.

Fényképezőgép minek? Talán megörökíteni a pillanatokat? Jó lesz majd visszanézni. Eddig alig készült rólam fotó. Szívesen nézném meg, hogy milyen voltam (vagy mások milyenek voltak) régen, de nem nagyon van rá lehetőségem.

Elmentem és fotózkodtam nagyszüleimmel és a dédszüleimmel, mert bármikor elhunyhatnak és emléket szeretnék róluk.

Kirándulásokon pedig lefotóznám a nevezetességeket.

Komolyan nem bírom felfogni,hogy miért ennyire irigyek az emberek.

Mi régen annyira szegények voltunk, hogy kb. minden válaszoló jobbmódúnak tűnik.

Emlékszem, hogy ecsetkészletet kaptam karácsonyra, de nem nyafogtam és örültem amikor más valami szépet kapott.

Pár éve, hogy így beindult egy családi vállalkozás, azóta van ez a jómódúság.

A kérdezőnek (és még az egyik kommentelőnek) pedig plusz pont jár, hogy nem ítéltek meg!

2011. dec. 26. 20:37
 52/78 A kérdező kommentje:

egyértek.:D nem tudom minek kell lepontozni nekem már 12 évesen volt tablet pc-m..-.- és igen APPLE.13 évesen kaptam iPhone4-et ;) már csak azért is megírom a sok h*lye köcsög irigykedőnek:@ miért baj az hoy ha egy gyerek sok mindent kap?!egyáltalán nem az, mert ha ti kaptátok volna ezeket, akkor biztos nem ez lenne róla a véleményetek.

u.i.: 13 évesen kaptam fél millió forintos Apple laptopot.;) csokszi a sok irigy nyomoréknak:D:D

2011. dec. 26. 20:47
 53/78 A kérdező kommentje:
ja és természetes, hogy felsorolja mivel megkérdeztem;) amúgy ez meg az előtti hozzászólásom azokra nem vonatkozik, akik nem csak irigykedni tudnak a másikra.akinek nem inge ne vegye magára;)
2011. dec. 26. 20:50
 54/78 anonim ***** válasza:
42%

Én bevallom, irigy vagyok rád kérdező. :)

Egyébként boldog karácsonyt.

17/L

2011. dec. 26. 20:54
 55/78 anonim ***** válasza:
68%
Egyébbként szerintem az szúrja a szemüket, hogy a többi ajándékodat úgy jellemzed, hogy "szarság".
2011. dec. 26. 20:57
 56/78 anonim ***** válasza:
68%

ma 20:57

Egyetértek!

2011. dec. 26. 20:59
 57/78 anonim ***** válasza:
71%

Én meg nem vagyok irigy rád kérdező, se a 13 éves táblet hercegnőre.

Hiába nem kaptam drága meg sok ajándékot, de normális modorom van, nem vagyok nagyképű és nem nézem le a többi embert.

Amúgy kérdező, ha úgy nézzük, én csak sz*rságot a köbön kaptam ajándékba...

2011. dec. 26. 21:11
 58/78 anonim ***** válasza:
81%
nekem is az szúrta a szememet.amúgy a gazdagságnál van nagyobb erény is.;):)
2011. dec. 26. 21:12
 59/78 anonim válasza:
39%
Egyébként észre vettétek hogy elkényeztetett barmok "osztják az észt"??? Mert ez már itt nem állapot hogy egy 13 éves pisis számol be nekem hogy miről szól a karácsony b*sz lovat a garázsba. Meg az összes ilyen senki házi aki olyan mind ő.
2011. dec. 26. 21:38
 60/78 anonim ***** válasza:
37%

Istenem, ne hidd már, hogy mindenki irigy rád. Nekem is megvannak ezek a dolgaim mind, de nem egyszerre kaptam őket. És nem hinném, hogy 13 évesen itt kellene osztanod az észt mindenkinek. Nem azt mondtam, hogy minek fényképezőgép, hanem hogy nem egyszerre kellett volna megkapnod a Tablettel.

Kérdező: szánalmas vagy. Nem hinném, hogy valaki irigy lenne rád emiatt. Legyél boldog az Apple cuccaiddal, nekem ennyi pénzért nem lenne ezt pofám kérni a szüleimtől, pedig mint írtam, nekünk is lenne rá pénzünk.

2011. dec. 26. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!