Ti mit kaptatok karácsonyra? ^^
telefont
telefontokot
karórát
könyvet
csillogós tollakat
Még annyit hozzátennék a a telefonhoz, hogy mielőtt elkezd valaki háborogni: 1 telefonom volt egy FEKETE-FEHÉR képernyős NOKIA! 1,5 éve vettünk egy szép kis telefont a MEDIA MARKT-ban az most augusztusaban zárlatot kapott, így most megint azt a gagyi FEKETE-EHÉR képernyős telót használtam egészen tegnap estig! A zárlatos telefont még használtam, úgy hogy bedugom a töltőre és zenét hallgatok de annak pár napja tönkrement a töltője így már tölteni sem lehetett!
Miért van az, hogy aki pár kis dolgot kapott, azt fel, aki meg sok dolgot, azt lepontozzátok?
Sok az irigy ember.
Ez nem dicsekvés. Az volt a kérdés, hogy ki mit kapott. Ha valaki drágább dolgokkal lett gazdagabb, akkor azt mondja.
Én is sok dolgot kaptam, de nem kértem.
-bátyámtól: hajsütővas
-Legjobb barátnőmtől: ébresztő óra, sál, karkötők
-szüleimtől:
-körömlakkok, krémek,arcpakolások, tisztálkodási kellékek, szájfények, bizsuk, kiegészítők,stb...
-egy pulcsi
-Stylophone
-Egy aranyos kis párna
-Tablet PC (érintőképernyős számítógép)
-Parfüm+dezodor díszdobozban
-Asztali porszívó (aranyos és hasznos is)
-Fényképezőgép
-SD kártya a Tablet PC-be
-Tinta a nyomtatómba
-irattartók, tollak, tűzőgép, stb... (irodai felszerelés)
13/L
Ui.:
Ha akartok, pontozzatok le...
Pontozzatok le, mert a szüleim sokat dolgoznak, megkeresik a pénzüket, s a gyerekeikre költik.
Pontozzatok le, mert a sok szereteten és ölelésen kívül kaptam pár dolgot.
Pontozzatok le, mert "én egy elkényeztetett kis liba vagyok, aki mindig mindent megkap. Nem is érdekli más, csak a sok ajándék és itt is csak dicsekszik"
Ne ítéljetek el valakit azért, mert viszonylag gazdagabb!
Ez semmit sem jelent.
ma 15:04
Lepontoztalak. De nem azért mert sokmindent kaptál, hanem a kommented stílusa miatt.
Egy strasszokkal kirakott egeret, 5 könyvet, Canon fotó nyomtatót, mécses hintát és pénzt.
Barátnőm hímzett nekem egy macis képet, a barátom pedig meglepett egy tündéres nyaklánccal. :)
Szeretet pedig mindig van, ahogy ölelés és melegség is itthon.
15:04 - Nagyon egyetértek veled. Engem is lepontoztak. Azt figyeltem meg, hogy az irigykedés a magyarokra különösen jellemző sajnos...
Attól, hogy valakinek többet keresnek a SZÜLEI, attól nem lesz több másoknál, hiszen nem az ő érdeme a sok pénz. Lehet, hogy valakinek nagyon sokat dolgoznak a szülei, azért, hogy a gyerekeknek mindenük meglegyen. Ha ti gazdagok lennétek, akkor nem a gyerekeitekre költenétek a pénzetek nagy részét?
A lány után valaki hozzászólt, hogy lepontozza a stílusa miatt...Nem értem mi a baj a stílusával, szerintem teljesen normális, emberi stílusban írt.
Ennyit erről. Én is kaptam sok mindent, de szeretetből nem jutott olyan sok. Nem kell irigykedni mindenkire. Örüljön mindenki annak, amije van. Valaki szegény, mégis boldogok. Valaki pedig sok ajándékot kap, de szeretetet nem. Bocsi az OFF-ért, de ezt le kellett írnom. :)
Kedves 13/L!
Namostmár, attól még, hogy valaki gazdag, nem feltétlen kell költenie a pénzt. Mindkét szülőm egyetemet végzett, jól kereső állásuk van, az átlagnál jobban élünk, mégsem kaptam semmit. Ne mondd már, hogy szükséged van Tabletre...Mit csinálsz rajta, netezel meg játszol?! Legalább apple?! pff...
+ még fényképezőgép is...szép.
Ha anyukádék megtanítanak arra, hogy így szórd a pénzt, valószínűleg te már nem teheted meg majd azt, hogy a gyerekeidet ennyi mindennel elhalmozd.
# 41/49-et pedig nem értem, a telefon miatt mért kéne háborogni? Szerintem az oké, hogy kapsz egy nagyobb dolgot karácsonyra, + mellé még ezt meg azt, de hogy egyszerre több nagy dolgot.
boldog karácsonyt mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!