Ti mit kaptatok karácsonyra? ^^
Én nem kaptam drága holmit, nem is akartam, mert minek. Annyi hogy kaptam egy egybe ruhát csini harisnyával, meg egy szép sálat, és egy autó illatosítót. Ezek a cuccok kb 10.000 Ft ba kerültek, pedig 40.000 Ft-ot áldoztak rám, mondtam is hogy azt tegyék el majd későbbre mert tudom jól hogy én azt csak elszórnám azt a pénzt, és én nagyon is jól tudom hogy az a pénz majd osztály pénzre fog majd elmenni mert elég jó helyre megyünk kirándulni nyáron az osztállyal :)
Azért nem kértem igazából nagy dolgot mert tudtam hogy mindenem megvan, telefonom 1 éves de még semmi baja, pedig újat kaptam volna, de mondtam hogy nem kell, és én járok diákmunkára ahol keresek annyi pénzt hogy a magamnak szükséges dolgokat megvehessem.
Boldog karácsonyt!
Két könyvet kaptam, agyiket már régóta szerettem volna, és a Sims 2 Évszakok és Szabadidő kiegészítő lemezeket.
Jajjdebírom sajnálni azokat, akik annyi pénzt kapnak karácsonyra, mint amennyiből én egy hónap alatt tartom el magamat, igaz, elég szűkösen.
És milyen jó dolog a dicsekvés...
Egy kabátot a páromtól, a többiektől még nem kaptam meg.
P.S: Én lóf@szt se vennék neked, ha így viszonyulsz a kapott holmikhoz, hogy sz@rság... :S -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!