Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit kaptatok karácsonyra? ^^

Ti mit kaptatok karácsonyra? ^^

Figyelt kérdés
Én egy Converse cipőt, 10.000ft-ot, Németországból csokit na meg a többi sz*rság.:'DD és ti?:D
2011. dec. 24. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
75%

Jajj drága, ha tényleg azt hiszed, ezek a fontosak az életben, hát baromira tévedsz.

A szüleim jómódúak, mindig előbb kaptam dolgokt, mint más gyerekek. Bejártam a világot. Most a saját keresetemből élek és hálálom meg a sok "szarságot" a családomnak.

Az egyik nevelt gyerekem is olyan mint te. 10 éves, de most karácsonyra 1,5 millás ajándékot kapott. Minek? Úgyse értékeli. Én csak "szarságokat" kaptam, bár 23 éves dolgozó nőként nem is várom el, hogy meglepjenek hatalmas és drága ajándékokkal. Viszont nekem vannak barátaim. Tudod, akik nem csak azért vannak mellettem, hogy csodáljanak, hanem akik akkor is mellettem voltak, amikor beteg voltam. Melletted ki lesz ha történik valami? A kütyüjeid?

Nem vagyok Rád irigy, nehogy azt hidd. De veled ellentétben én tudom becsülni a sok "szarságot" is. Én inkább sajnállak, hogy huszinegynehány évesen mekkora pofon lesz az élettől, hogy lehetsz elkényeztetett hercegnő, de baromira nem figsz tudni helyt állni a való életben.

2011. dec. 27. 10:57
 62/78 anonim ***** válasza:
58%

10:57

Ezt nekem írtad? (13/L vagyok)

Csak mert akkor nem értem, hogy honnan veszed, hogy nincsenek barátaim. Biztos vagyok benne, hogy olyan szerető család, mint ami nekem van, senki másnak nincs.

Bizony, nincs 20 műbarátom, akik csak lájkolják a profilképemet a facebook-on, de közben egyáltalán nem érdeklem őket. Néhány barátom van, viszont ők igaziak.

Ne vonj le következtetéseket!

2011. dec. 27. 20:40
 63/78 anonim válasza:
64%

Annyira barmok vagytok!

A 13 éves lány egy baromi értelmes, érett lány.

Mindannyian irigyek vagytok rá, és nem bírjátok elfogadni, hogy neki van igaza!

Mi sem vagyunk jómódúak, de teljesen egyetértek a kiscsajjal.

Kedves 13/L!

Örülök neki, hogy ilyen jó a meglátásod. Ne figyelj ezekre az emberekre! Fáj nekik az igazság! Ezt bizonyítja, hogy valószínűleg ezt a hozzászólást is lepontozzák majd. ;)

Látszik rajtad, hogy igazi jó ember vagy! Ezek az irigy kutyák meg utálni valóak.

Igaz, vannak elkényeztetett kis libák, de te nem vagy olyan. A hangnemed kicsit tényleg durva, de szerintem ebben a környezetben ez normális. Én is kicsit felhúztam magam.

Ha kapok egy könyvet, akkor Isten leszek?

Ha pedig Tablet PC-t, akkor egy barom?

Gratulálok emberek! -.-"

Amúgy én egy éjjeliszekrényt kaptam, meg egy képkeretet.

24/F

2011. dec. 27. 20:49
 64/78 anonim ***** válasza:
kaptam 3000ft-ot, könyvet, nutellát, dezodort, bögrét
2011. dec. 28. 09:03
 65/78 anonim ***** válasza:
66%

20.49

Azért egy könyv 3000-4000 Forint, a Táblet Pécé meg nem kevéssel több. Mi a sz*rnak egy kislánynak, egy ilyen kis hülye p*csának Táblet Pécé? :)

Szerintem meg egyáltalán nem érett. Nem kicsit nagyképű inkább. Meg álszent. "Jajj én annyi mindent kaptam, de nem mondom el soha senkinek..." El tudom képzelni ahogy röhög az osztálytársain, akik sorolják fel micsoda "sz*rságokat" kaptak.

Jöhet a lepontozás, nem érdekel. :) Akkor is feleslegesnek tartom, hogy kislányok tablettel mászkáljanak. Olyan kislányok, akiknek még barbizni meg biciklizni kéne a barátnőikkel meg éppen éppen elcsenni anyu sminkkészletéből pár darabot a délutáni bulin, vagy megkapni az első szemfestéket.

Ja a fényképezőgép. Hát vegyen a család közösen egyet, hogy akkor ez msot a családé. Nem az, hogy te kapsz külön egyet. Erre én is azt kérdezem, hogy minek.

2011. dec. 28. 09:15
 66/78 A kérdező kommentje:
omg.:DD egyesek egy sz*r fényképezőgépen háborognak, h legyen közös..-.- mi legyen közös azon?! mintha valami nagy kincs lenne..mert a család nem tud még venni 2-3 fényképezőgépet, mi?! jéézusom milyen mélyre süllyednek egyesek:DD
2011. dec. 28. 10:42
 67/78 anonim ***** válasza:
83%
Hát bocs, de a mi családunk nem tud mindenkinek külön fényképezőgépet venni. 4-en vagyunk, egy kisebb normálisabb kompakt gép 20ezer forint. Bocsi, nincs felesleges 80ezer forintunk fényképezőgépekre.
2011. dec. 28. 11:59
 68/78 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nekem csak az szúrja a szememet, hogy a többi ajándékot úgy jellemzed, hogy "szarság".
2011. dec. 28. 13:26
 69/78 anonim válasza:
51%

09:15

Te is, meg még pár ember: menjetek a tudjátok hová!!!

Én nem akarok beszállni ebbe a vitába, de egyértelmű, hogy a lánynak van igaza (aki 13 éves)

Te csak gondolsz dolgokat, amiket te képzelsz el, de semmi sem bizonyítja, hogy úgy van.

Már miért röhögné ki azt, aki keveset kapott?

Szerinted aki gazdag, az lenézi a szegényebbet? Melyik hülye filmben láttad ezt? Azokban az idétlenségekben van mindig, hogy a beképzelt csaj egy elkényeztetett gazdag kis csitri. Gondolom innen vetted -.-"

Mi is elég jómódúak vagyunk, de ezerszer jobb emberek, mint te!

És igen, én is elég sok holmit kaptam.

Amúgy sem tehetek arról, hogy a szüleim mit vesznek nekem!

Dobjuk ki, vagy mit akarsz?

Egyébként is van minden tininek laptopja. Akkor tablet PC miért ne lehetne? Az sokkal olcsóbb.

Egy seggarc vagy! Te is meg akik egyet értenek veled.

Az anyagiak nem mindig változtatnak az emberen. Az én szüleim is nagyon sokat dolgoznak. Mire költsék? Igyák, cigizzék el? Természetes, hogy a gyerekeit szeretik a legjobban, hát rájuk költik.

A 13 éves csaj egy csúnya szó nélkül kiosztott titeket. A legrondább szava az volt, hogy IRIGY. Mégis belebetegedtetek. Ezzel ellentétben te, kedves 09:15, olyan szavakat használsz, hogy PISIS,CSITRI,PICS@. Azért meglátszik az értelem! Nem is ismered. Nagyképűek vagyunk? Megmondanád, hogy ezt honnan a fészkes fenéből vetted? Ismersz engem, vagy a lányt, vagy azt a másik tagot, akit szintén lepontoztak?

Annyira gyerekes, hogy így gondolkozol. Nem ismered, de te kitaláltad magadnak, hogy ő milyen ember. -.-"""" Gondolom rólam is ezt gondolod... Te vagy a pisis, nem mi!

Az emberek azt hiszik, hogy a gazdagok a nagyképűek, de közben meg nem is. Úgy vettem észre, hogy inkább a szegényebbek (tisztelet a kivételnek). Mert irigyek. Ha meglátják, hogy valakinek szép nagy háza van, akkor az egy büdös, mocskos barom lesz a szemükben.

Tanuljál már meg élni! Anélkül, hogy nem láttad személyesen, nem beszélgettél vele, ne találgassál ki róla dolgokat!

Nem hiszem, hogy az a lány olyan, mint amilyennek leírtad. A kérdező már talán... Ő már tényleg kicsit nagyképűnek tűnik. De lehet, hogy nem az!

Amúgy ide sok birka jár, de az értelmesebb réteg nekünk adna igazat.

Inkább le sem írom, hogy miket kaptam, mert ilyen barmok rögtön, a saját képzeletük szerint megismertek volna. Nekem légyszi ne dumáljatok, hogy milyen vagyok! Azt majd én tudom. A hangnem normális, mert felhúztok! Azért vagyok ilyen durva. Kedvesen nem lehet veszekedni.

De milyen dolog már, hogy le se írhatom, hogy mit kaptam?

(Bizony, nem írhatom le, mert ki lennék osztva)

Most őszintén, szerintetek csak az írja le, aki 10.000 Ft alatt kapott!

Mindenki, aki megállapítja, hogy itt tőle szegényebbek vannak, menjen a francba? Nekem nincs jogom? Ki vagyok közösítve? Az volt a kérdés, hogy ki mit kapott.

Nektek ez lenne a megfelelő kérdés: "Szegényebbek! Ti mit kaptatok karácsonyra?" De nem ez volt a kérdés.

Nevetségesek vagytok! (már aki)

Tessék lepontozni. Gondoljatok, amit akartok! De ha lepontoztok, akkor egyértelmű, hogy milyenek vagytok.

18/L

2011. dec. 28. 15:08
 70/78 anonim ***** válasza:

10:57 vagyok.

Nem 13 éves kislány, nem neked szólt. Fogadd meg a tanácsod és te ne vonj le messze menő következtetéseket. Ebben az esetben igaz, hogy bölcsebb lettél volna ha hallgatsz. Ha neked szánom, oda írom. A kérdezőnek válaszoltam.

Na akkor most következtethetsz :)

2011. dec. 28. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!