Ti mit kaptatok karácsonyra? ^^
Figyelt kérdés
Én egy Converse cipőt, 10.000ft-ot, Németországból csokit na meg a többi sz*rság.:'DD és ti?:D2011. dec. 24. 19:34
21/78 anonim válasza:
Mégis ki pontozza a vàlaszokat egyébként? Mit lehet ezen lepontozni?
Mi olyan rémes dolog van abban, hogy kaptam egy telefont?
Nem kértem. Semmit nem kértem és megkaptam ennyi.. jajj de fàj valakinek
22/78 anonim válasza:
előző vok:télleg nem úgy kéne viszonyulni hozzá.
23/78 anonim válasza:
19 :56 voltam,bocsi nem az előző.
24/78 anonim válasza:
Pénz, könyvutalvány - imádom a könyveket -, ezüst karkötő és étcsoki - az aranyat és a tejcsokit szeretem. Sebaj, evvan. :)
Végülis kinézetre olyan, mint a fehérarany, és szép.
25/78 anonim válasza:
Adtam ajándékot a családomnak, de senkitől nem kaptam semmit! A barátnőmet felhívtam, hogy boldog karácsonyt kívánjak, de lerázott! Ez van...
26/78 anonim válasza:
neked is boldog karácsonyt előző!:)
27/78 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.:DD amúgy én senkit nem pontoztam se le se fel.xddd:DD am a sz*rságot úgy értem h pl.: körömlakk meg ezek az apróságok de nem fogok mindent felsorolni;)
2011. dec. 24. 20:11
28/78 anonim válasza:
Én már le se merem írni ha ezen a pár "apróságon" így felhördültek itt az emberek :$
29/78 anonim válasza:
Én kaptam egy csizmát, parfümöt, meg pénzt (20 ezret), hogy vegyek magamnak majd valamit ünnepek után.
Amúgy ne kend ki a kutyád körmét, ez nem tesz jót neki, az ő "körmük" sokkal érzékenyebb a vegyszerekre, mint a miénk.
30/78 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.:DD utolsó: oké köszi h szóltál ezt nem is tudtam:|xD
2011. dec. 24. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!