Megvan a karácsonyi hangulat másnál is, áll a fa?
Mi általában január 6-án szoktuk leszedni, de idén volt először mű fánk, így hagytuk január 26-ig. Reggel valahogy könnyebb volt a 6 órai ébredés, hogy a nappaliban még be tudtuk kapcsolni, és ott villogott.
De már nincs meg.
Se hangulat, az úgy kb. szilveszterig tartott ki, és már kb. két hete nincs meg a fa sem.
De:
- várom a tavaszt
- és lersze várom a következő karacsonyt is
A tavaszt jobban.
Én egy hét "késéssel", január 13-án szedtem le a dekorációkkal együtt.
Akkor volt rá időm, hétköznap nem foglalkoztam vele, a 6-i hétvégén pedig más dolgom volt.
"Februar 2-ig tart az unnep ugyebar. (gyertsaszentelo)"
Nem addig, legalább is a katolikus egyházi év szerint vízkereszttel véget ér a karácsonyi idő és beléptünk az évközi időbe. Ha már egy katolikus ünnepre hivatkozol...
De felőlem akár augusztus 20-ig állhat nálatok a fa, engem aztán nem zavar... :))
Mi leszedtük január 6-án, mindig ekkor szedjük. Pedig szeretem a karácsonyt és nem várom a tavaszt, de mindennek megvan a maga ideje.
Mi két hete szedtük le a fát.
Ez a kedvenc ünnepem, és tavaly tényleg áldott és békés volt, szóval a hangulat nálam mindig kicsit jelen van.
Én nem várom a tavaszt, épp azt találom gáznak, hogy várás nélkül is jön. Amihez hangulatom lenne, az jó 2-3 hét fagy, derékig érő, rendszeresen szakadó hóval. Na, jó, térdig érő is elég lenne, akkor legalább a gyerekeimnek lenne fogalmuk arról, mi az a tél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!