Megvan a karácsonyi hangulat másnál is, áll a fa?
"Februar 2-ig tart az unnep ugyebar"
Nézőpont kérdése. A legszéleskörűbben elfogadott variáció szerint vízkeresztig tart.
(Szerencsére) nincs már meg. Nem ragadtam a múltban. Már a tavaszt várom (nagyon)
Nekem sem volt egyaltalan karacsonyi hangulatom. Karacsonykor nem is voltam itthon, dolgoztam Nemetorszagban idosek otthonaban. Megunnepeltuk, volt kozos unnepseg, karacsonyfa kis aprosag. Kozos vacsora a munkatarsakkal bent az otthonban. Ennyi. En annyira nem eltem meg teljes egeszeben, hogy karacsony van. De amikor hazajottem, skkor mar anyummal megtartottuk itthon a karacsonyt. Es meg mindig meg van a fank.
Sokan meghaltak mar a csaladunkban, tulsagosan is sokan. Igy mar nem olyan a karacsony, mint regen.
Sajnos
Nálunk kb. Jan. 15-én esedékes hétnek a végéig szokott állni a fa.
Mondjuk a karácsonyi hangulat az már rég nincs meg akkor, sőt, tán még előbb se nagyon, de szépnek szép, és az ember csak megérdemel évi 1 hónap díszességet, ha már a hétköznapok szürkék...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!