Meg szoktad ünnepelni a karácsonyt?
Sajnos nem, nincs már meg az a családi kötelék mint 20 éve, jelenleg mindenki a szaros munkájának él, inkább megy pincérkedni, kisegíteni, szerintem csak azért hogy ne legyen otthon.
Ha nem is együtt ült le a két család nálunk, még két ünnep közt sem volt meg a szülőkben az hogy találkozzunk(és ez mindkét fél részéről így van, ugyanis napok teltek el úgy karácsony után hogy semmi reakció nem volt hogy jöttök-e vagy mi van)
Befásultak a magyarok, nem tudok rá mit mondani.
Az ünnepek alatt is azt hallani hogy megöregedtünk, semmi nem olyan már mint régen, annyiban aláírom lehet egy 57-60 éves ember is fáradt, életunt, de azért a családért, hangulatért össze kellene kaparnia magát az embernek.
32 évesen nekem halál a karácsony, szilveszter, a régi barátok évekkel ezelőtt elejét vették az itthoni kínlódásnak, és függetlenül kimentek dolgozni, azóta se jöttek vissza.
Igen, a férjemmel, és a magunk kedvéért😁 Én imádom a karácsonyi dekorálást, fadíszítést, hangulatot, kajákat amiket csinálni szoktunk stb.
Szenteste még anyósomhoz is átmegyünk fát díszíteni, társasozni, ajándékozni, vacsizni.. Utána már csak itthon vagyunk, hármasban, a kiskutyánkkal együtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!