Ki hozza az ajándékot nálatok Karácsonykor?
Figyelt kérdés
Sok helyen mást mást hallottam, nagyon érdekesnek tartom.2022. nov. 26. 22:16
11/13 Metionin válasza:
4. Na igen, ez a másik, nálunk apám nem magyar és ott nincs Mikulás 6-án, hanem karácsonykor jön. Szerintem emiatt is döntöttek úgy, hogy nem vezetik be ezt a mesét, mert előbb-utóbb bekavartak volna, hogy akkor most melyik nap melyik jön.
12/13 anonim válasza:
A rokonok. Nem vagyunk vallásosak, úgyhogy Jézuska meg az angyalok nem voltak képben. Tudtam mit kitől kaptam.
A Mikulást tartották dec 6-án de nem sokáig, elég hamar olyan kérdéseket tettem fel, amikre már nem akartak mindenféle bonyolult hazugságokat kitalálni.
13/13 anonim válasza:
Jézuska. Sőt, éltünk Angliában pár évet akkor, amikor a gyerekeim pont a legfogékonyabbak voltak erre, de hozzájuk minden más helyi gyerektől eltérően december 6-án jött a Mikulás, karácsonykor meg a Jézuska. Elmondtuk nekik, hogy náluk így működik a munkamegosztás, simán elfogadták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!