Hány évesen tudtad meg, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza?
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 15:52
A kérdező szavazást indított:
5 (vagy előtte)
6
7
8
9
10
11
12
13
14 (vagy utána)
38 szavazat
4/12 anonim válasza:
Nekem eloszor a husveti nyul sugta meg, de nem hittem el elsore ... de kesobb a Mikulas meggyozott :)
5/12 anonim válasza:
Micsoda? Nem a Jézuska hozza? Akkor ki?! (49N)
6/12 anonim válasza:
Most tudtam meg. De ugye a Húsvéti nyuszi létezik?
7/12 anonim válasza:
Az se létezik.. :D
Amugy 12 voltam akkor......... :'D
8/12 anonim válasza:
Nálunk nem volt ez a Jézuska-marhaság.
A fát is mindig együtt állítottuk, és azt is tudtam mindig, hogy az ajándékot apától-anyától kapom, nem valami nemlétező akárkitől.
A Télapóban csak azért hittem, mert nagybátyám beöltözött, csak kicsiként ez nem esett le. :D
Aztán a kijózanodás négyévesen jött, mikor mint Mikulás, egy kétméter magas, spagettivékony síkideg fazon jelent meg, nem a szokásos, duci, mosolygós "apó".
9/12 anonim válasza:
Én nem emlékszem de nem mondták el
Valahogy magamtól jöttem rá de sokáig titkoltam hogy tudom aztán elmondtam anyámnak hogy nem tudtam hogy a husvéti nyuszi vörös haju(anyukám vörös haju)
És onnantól tudta hogy tudom hogy a miki sem létezik meg a nyuszi se :D
10/12 anonim válasza:
#8 mi is mindig együtt állitottuk igaz az ajándékokat ugy adták oda hogy "jézuska küldi" de mondjuk azt nem értem a fát miért nem diszithetik a gyerekek én is besegitettem mindenbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!