Mi volt a legborzasztóbb ajándék, amit kaptatok?
Amikor kicsi voltam kinéztem egy Star Wars-os világító órát,amivel úgy lehetett játszani mintha fénykard lenne.
Elmondtam anyámnak,hogy Star Wars-os óra,erre kaptam egy órát amin rajta volt egy kép a két robot szereplőről,de ezen kívül csak az időt mutatta :)
Én egy szem krumplit kaptam. Alufóliába csomagolva, úgy 7, méretükben lépcsőzetesen csökkenő. egymásba ágyazott papírdobozba helyezve.. Lehetett nézni a hülyegyerek fejét, amint nagybuzgón tépi fel a rétegeket, s a végén.. Nagynéni rendkívül mulatságosnak találta.
Eddig nekem a Kittys tolttartó műanyag keresztjei vitték a prímet! Micsoda konstelláció:D
Egyszer kaptam egy "Sensitive" illatú dezodort.
Egyszer egy kerámiaangyalkát úgy, hogy az illető tudta, hogy nem szeretem ezeket a bazárokat, ráadásul az angyalka feje két perccel az átadás után letört. (Lehet, hogy nem is kerámiából volt.)
Egyszer egy lejárt szavatosságú kakaóstejtáblát.
Egyszer iskolai mikulásra egy üres, büfében kapható kockás füzetet és egy csomag papírzsepit.
Egyszer a születésnapomon büntetett meg a kaller, mert a jegyvásárláskor a pénztárban nem tudtak adni helyjegyet, mert valami nem működött a számítógépes rendszerben.
Kiskoromban egyszer kaptam valakitől egy játékbabát, de én világéletemben utáltam a játékbabákat.
Egyszer meg kaptam egy XS-es, öregasszonyos, selyem pizsamafelsőt. (Én M-es méretet hordok)
"A nagylányok könyve" Ráadásul egymás után kétszer! 11 és 12 éves korombeli karácsonyi ajándék először a nagynénémtől, majd a nagybátyámtól. Először is elég kínos volt egy ilyen nagy családi összejövetelen, igyekeztem hát elrejteni a kíváncsi szemek elől. Majd következő évben megint ez lapult a csomagolópapír alatt. Amikor kibontottam, igyekeztem volna ismét elterelni a figyelmet, elkerülve az ilyen megjegyzéseket, mint "Jaj, bizony, nagylány leszel hamarosan"! Amikor a nagybátyám megkérdezte: ugye, nincs már meg ez a könyv? "DE IGEN":)
Ja és apukám szerint óriási poén mindig egy morbid csomagolópapírba csomagolni! Egy Rénszarvas látszik rajta BELÜLRŐL! a belei, stb. Magyarországon nem is forgalmazzák, már ősszel megrendeli külföldről! Elég dilis szokás,de már megszoktuk és imádom nézni a vigyorát, mikor tudatosul bennünk az ajándékbontogatásnál, hogy megint ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!