Nem snassz ajándék?
Figyelt kérdés
Barátomnak egy könyvet szeretnék csináltatni karácsonyra, ami abból állna, hogy egy szép kötésű borító lenne abban kb 20-25 oldal amin közös képeink mellette idézeteket írnék. Szerinted jó ötlet? Gondoltam arra, hogy saját gondolatokat irok bele, de nincs valami jó fogalmazó képességem viszont ez az idézet nem lesz túl sok? Össze-vissza kuszaság?2012. nov. 2. 13:07
2/8 anonim válasza:
szerintem az idézetes dolog nem túl jó, lopott gondolatokkal jellemezni egy kapcsolatot... egy-kettő, ami olyan száz százalékig jellemző, esetleg valami plusz jelentése van rátok nézve még ok, de 20-25 idézetet szerintem már el sem olvasna:) nem hiszem, hogy ne lenne minden fényképhez egy-két mondatnyi emléked. az sokkal közvetlenebb, sokkal inkább a tiétek. és szerintem eddig sem a fogalmazó képességed volt a fő szempont a kapcsolatotokban, ezután sem fog szakítani egy nyelvtanilag nem teljesen korrekt mondat miatt, ha azt te írtad:) vagy ha gondolod, olvastasd át őket egy családtaggal, baráttal, mielőtt odaadod, hogy biztos jó legyen:)
3/8 anonim válasza:
Szerintem hülyeség az egész. Vegyél neki valami olyat, amire szüksége van. A pasik nem igazán értékelik az ilyen fényképes, idézetes dolgokat. Meg mit csináljon vele? Kiteszi a könyves polcra és ennyi.
4/8 anonim válasza:
3-as, ne ítélkezz ismeretlenül, sok pasi igenis értékeli az ilyen ajándékokat. az enyém egyszer úgy elérzékenyült, hogy láttam a szeme sarkában a könnyeket. persze van másik kategória is, de aki szerelmes, az szerintem örül minden olyannak, amiben munka és odaadás van. főleg a kapcsolat elején.
5/8 anonim válasza:
3-as vagyok. Nem ítélkezem, oda írtam, hogy nem igazán.
6/8 A kérdező kommentje:
Igazából nincs szüksége semmire, mindene megvan. 2 éve vagyunk együtt, szerintem szép emlék lesz vissza nézni pár év múlva. Akkor az idézeteket hanyagolom ha túl sok :) köszönöm a válaszokat
2012. nov. 2. 13:25
7/8 anonim válasza:
Esetleg vmi olyan könyv lenne jó, h a saját sztoritok képekben. És akkor képeket időrendi sorrendbe tenni és mellé esetleg apró emlékeket (hajtincsed, mozijegy egy emlékezetes közös filmnézésről, kedvenc éttermetek étlapja bekarikázva a kedvenc itallal/étellel, emlékezetes utazásról jegy, prospektus, mindenhova dátumokat írni stb...) És akkor maradjon benne sok-sok üres oldal, és pár év múlva elcsenheted tőle, hogy frissítsd a tartalmat és megkaphatja újra:D
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó ez jó ötlet majd teszek bele olyan képeket is :) sajnos tincseket nem tudok mert ez egy szép könyv lesz (csináltatva) nem szeretném ezzel elrontani :) köszönöm!
2012. nov. 2. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!