Mit adjak a páromnak, ha nem tudok kimozdulni itthonról?
Figyelt kérdés
30 hetes veszélyeztetett terhes vagyok, egész nap feküdnöm kell, nem nagyon mozdulhatok ki itthonról. A páromnak ár pénteken lesz a születésnapja, és bár tudom, hogy nem vár most el semmit, mégis meg szeretném lepni valamivel. nincs valami ötletetek?2012. okt. 23. 20:16
1/19 anonim válasza:
Esetleg egy romantikus vacsi gyertyákkal?
2/19 anonim válasza:
Hát, ha egész nap az ágyban kell feküdnöd, akkor gondolom főzni sem tudsz, tehát egy finom vacsora nem jöhet szóba. Talán felhívhatnád valamelyik barátnődet, vagy rokonodat, hogy vegyen meg neki valamit, amit te már előre kinéztél neki. Vagy neten is rendelhedsz ajándékot.
3/19 A kérdező kommentje:
A főzés is macerás, főleg a bevásárlás része (én is gondoltam rá), de persze ott állni is. Család, barátok meg messze vannak (egy hónapja költöztünk másik városba). Jó a helyzet, mi?
2012. okt. 23. 20:24
4/19 anonim válasza:
rendelj valami finomat es netten vegyel neki egy aprosagot
5/19 anonim válasza:
Neten rendelj valamit és házhoz szállítják.
6/19 anonim válasza:
Én is a rendelést ajánlom,de nem hiszem,hogy Péntekig megérkezik.Ha csak nem fizetsz + pénzt érte.
7/19 A kérdező kommentje:
Igen, ez a baj, hogy már nem érkezik meg...Voltak ötleteim, tudom, miket szeretne és el is akartam menni megvenni. Múlthét szerda óta fekszem, így mire eszembe jutott, hogy rendeljek azóta 4 napos ünnep stb, sehol nem veszik fel a rendelést, csak holnaptól. :( mindegy, max. később adom oda, csak szerettem volna meglepni valamivel, így is megkeseríti most kicsit az életünket ez a helyzet.
2012. okt. 23. 20:36
8/19 anonim válasza:
Hát, a romantikus vacsi még házhoz tud jönni :))
Ha az még belefér, szépen megterítesz és várod a futárt.
Egy kicsit több borravalóért szívesen beviszi neked az ételt, gyorsan elrendezed a tányéron, gyertya meggyújt és megvan az ünnepi hangulat.
Elvileg tortával is működik :)
9/19 anonim válasza:
Rendelj vacsit, azt házhozszállítják. Meg esetleg egy videót a képeitekből, és a kedvenc számotokkal, én is csináltam már olyat, mikor nem volt pénzem ajándékra és nagy sikere volt. Sima Windows Movie Makerrel meg lehet csinálni, nem bonyolult, csak kell vele pepecselni kicsit, de ha úgyis otthon vagy van időd.
10/19 anonim válasza:
azért majd áruld el mivel sikerült meglepned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!