Mit adjak a páromnak, ha nem tudok kimozdulni itthonról?
Rendelj a netről kaját.Van egy gérob...(kiejtve..) nevű bolt,ami házhoz is szállítja az élelmiszert.Megrendelsz egyszerű hozzávalókat,vagy felhívod az anyósod,a nagynénéd,a nagybátyát,a nagyanyád,a tesód,az unokatesód vagy bárkit, hogy húzzon el szépen a boltba helyetted vásárolni.Egy tortaalap,valami krém és gyertya összedobásához hajolgatni sem kell és mást sem.
Csak kreatívan.
Mitől s.ggnyalás ha kedveskedni akar a párjának?
Vannak 10 perc alatt elkészithető torták (sütés nélküli joghurttorta pl),amihez észrevétlenül megvetetheted a hozzávalókat a férjeddel,nem fog feltűnni az a 2 joghurt meg keksz.Ülve is meg tudod csinálni,tényleg 10 perc,reggel megcsinálva délutánra kész a hűtőben.
Gyertya biztos akad rá.
Nagyon köszönöm az építő és segítő jellegű válaszokat, és tudok belőlük hasznosítani.
Azt meg igazán nem értem, hogy miért kell rosszindulatúan írni. Azt már megszoktuk, hogy vannak olyan kényesebb kérdések, amik megosztják az embereket és akkor jönnek ilyen kommentek, de nem hittem, hogy ez ilyen kérdés. Én sem hiszem, hogy seggnyalás lenne egy kicsit kedveskedni a páromnak, így is tök kevés idő jut egymásra (10 órát dolgozik, aztán hazajön és mindent megcsinál helyettem, hogy a kisujjamat se kelljen mozdítani, ha már "életben tartom a gyerekét"). Ráadásul annyi para van a terhességem miatt, legalább a születésnapján ki kellene zökkenni ebből, ezért gondoltam, hogy a lehetőségekhez képest meg szeretném lepni valamivel.
Amúgy a barátok, család csak hétvégén tudnak jönni, mindenki dolgozik és senki nem fog azért szabadságot kivenni, és oda-vissza 450 km-t utazni, hogy a páromnak bevásároljon :). Lehet, hogy én vagyok körülvéve rossz barátokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!