Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit adjak a páromnak, ha nem...

Mit adjak a páromnak, ha nem tudok kimozdulni itthonról?

Figyelt kérdés
30 hetes veszélyeztetett terhes vagyok, egész nap feküdnöm kell, nem nagyon mozdulhatok ki itthonról. A páromnak ár pénteken lesz a születésnapja, és bár tudom, hogy nem vár most el semmit, mégis meg szeretném lepni valamivel. nincs valami ötletetek?

2012. okt. 23. 20:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. megpróbálom a vacsit elrendezni :) úgyis ez az, amire a legjobban szükségünk van mostanában a sok idegeskedés után: egy kis meghittségre és hogy kicsit egymással/magunkkal is foglalkozzunk! Nemsokára úgyis minden a baba körül fog forogni :)
2012. okt. 23. 21:09
 12/19 Mara Acoma ***** válasza:
Mi amikor összekerültünk a párommal, nem volt pénzünk. Persze ez nem ugyan az a helyzet, de ötletet adhat... Szóval itthoni ajándékot kapott :)) Írtam neki egy kb. két oldalas levelet, amolyan fogadalom szerűt, amiben leírtam az érzéseim felé (összetekerve, masnival). Ez mellé kapott tőlem egy saját kézzel, foltvarrással készített kispárnát, azóta is azzal alszik:)
2012. okt. 23. 21:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ha engem a legjobb barátnőm arra kérne, hogy menjek le hozzá egy másik városba, mert segítségre van szüksége, mennék. Pláne, hogy veszélyeztetett terhes. Nem hiszem, hogy annyira a világ végén laktok, hogy ne érjenek hozzátok célba 2 óra alatt. Anyukádra se számíthatsz?
2012. okt. 23. 22:19
 14/19 anonim ***** válasza:

Rendelj a netről kaját.Van egy gérob...(kiejtve..) nevű bolt,ami házhoz is szállítja az élelmiszert.Megrendelsz egyszerű hozzávalókat,vagy felhívod az anyósod,a nagynénéd,a nagybátyát,a nagyanyád,a tesód,az unokatesód vagy bárkit, hogy húzzon el szépen a boltba helyetted vásárolni.Egy tortaalap,valami krém és gyertya összedobásához hajolgatni sem kell és mást sem.

Csak kreatívan.

2012. okt. 23. 23:44
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell a $eggét nyalni, életben tartod a gyereketeket.
2012. okt. 24. 01:44
 16/19 anonim ***** válasza:

Mitől s.ggnyalás ha kedveskedni akar a párjának?

Vannak 10 perc alatt elkészithető torták (sütés nélküli joghurttorta pl),amihez észrevétlenül megvetetheted a hozzávalókat a férjeddel,nem fog feltűnni az a 2 joghurt meg keksz.Ülve is meg tudod csinálni,tényleg 10 perc,reggel megcsinálva délutánra kész a hűtőben.

Gyertya biztos akad rá.

2012. okt. 24. 08:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha van írói vénád, írj neki verset, vagy ha ügyesen rajzolsz/festesz akkor valami képet a kedvenc dolgáról. Írta valaki a "gérobit" velük mindenféle kaját lehet rendelni, esetleg rendelhetsz a kedvenc csokijából, borából. Én egyszer azt adtam a férjemnek, hogy vettem neki 1-2 különleges sört, amire amúgy sajnálja a pénzt, tehát tényleg ünnepi dolog ( vannak 700 Ftos belga sörök is stb...) Nagyon örült neki, az üvegeket meg is tartotta. Eesetleg letölthetsz még egy romantikus filmet/vagy amit régóta meg akar nézni/ vagy amiben a kedvenc színésze van vacsi utánra.
2012. okt. 24. 08:48
 18/19 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az építő és segítő jellegű válaszokat, és tudok belőlük hasznosítani.

Azt meg igazán nem értem, hogy miért kell rosszindulatúan írni. Azt már megszoktuk, hogy vannak olyan kényesebb kérdések, amik megosztják az embereket és akkor jönnek ilyen kommentek, de nem hittem, hogy ez ilyen kérdés. Én sem hiszem, hogy seggnyalás lenne egy kicsit kedveskedni a páromnak, így is tök kevés idő jut egymásra (10 órát dolgozik, aztán hazajön és mindent megcsinál helyettem, hogy a kisujjamat se kelljen mozdítani, ha már "életben tartom a gyerekét"). Ráadásul annyi para van a terhességem miatt, legalább a születésnapján ki kellene zökkenni ebből, ezért gondoltam, hogy a lehetőségekhez képest meg szeretném lepni valamivel.

Amúgy a barátok, család csak hétvégén tudnak jönni, mindenki dolgozik és senki nem fog azért szabadságot kivenni, és oda-vissza 450 km-t utazni, hogy a páromnak bevásároljon :). Lehet, hogy én vagyok körülvéve rossz barátokkal.

2012. okt. 24. 10:57
 19/19 anonim válasza:
Vegyétel elő az egyik kedvenc filmjét (vagy tölts le egy jó filmet (pasiknak valót vagy éppen romantikusat), és ha nehéz idő van mögöttetek, vackoljatok be egy pokróc alá, készítsetek be magatoknak rágcsát, egy pohár bort (vagy teát, ha nem ihatsz), összebújtok és romantikáztok. Ha sokat dolgozik, kevés időtök van ilyesmire, biztosan jól fog esni neki maga az odafigyelés. Számomra ez többet érne minden ajándéknál. Ha a pici megszületik, úgyis vadászni kell majd az ilyen alkalmakat, főleg ha nem lesz segítséged.
2012. okt. 24. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!