Ez nem volt vicces inkább életem legkínosabb ajándéka,még most is nagyon fáj rá gondolni!!
A szomszéd asszonyomtól,akkor kaptam kicsi babacipőket,amikor megtudtuk,hogy már nincs közöttünk a pici!Pont aznap hozta át,mikor megjöttünk a vizsgálatról és pakoltam a kórházba...:(
2012. nov. 18. 00:43
22/38 anonim válasza:
Nekem a leghaszontalanabb az volt, mikor kaptam egy szegecses karkötőt egy Metallicás öngyújtóval együtt. Azt gondolta, hogy az, ha feketében jàrok màris azt jelenti, hogy szeretem a Metallicát, vagy szeretek ilyen cuccokat viselni. Nagyot tèvedett.
2012. nov. 18. 00:51
23/38 anonim válasza:
Nem tudok ilyet, az ajándék az ajándék, nem kritizálni való.
2012. nov. 18. 01:07
24/38 anonim válasza:
Egy doboz cigit,még jó,hogy nem cigizzek,csak ha megkínálnak...
2012. nov. 18. 01:23
25/38 anonim válasza:
a szánalmasan proli rokonaimtól egy gyerek-sminkkészletet. ekkor voltam olyan 15 éves.
ők mindig nagyon kifogták, h mit kell nekem ajándékozni... komolyan, inkább vettek volna minden alkalomra egy tusfürdőt meg egy kézkrémet, többre mentem volna vele mint a kamuteflon serpenyővel, amire nyugodtan ráíratták volna, h egyszerhasználatos, vagy a vízforgatós szobaszökőkúttal...
2012. nov. 18. 03:04
26/38 anonim válasza:
Én minden ajándékhoz igyekszem jó pofát vágni, de ez még nálam is kiverte a biztosítékot! Egyik karácsonykor a férjem a bátyáméktól kapott egy kerek kitűzőt, aminek az volt a felirata;Legnagyobb öröm a söröm, és egy gagyi "aranyozott" nyakkendőtűt. Páromon életében kétszer ha volt öltöny...
2012. nov. 18. 04:38
27/38 anonim válasza:
Születésnapomra kaptam 2 csuklyás patkányt. Ezzel nem is volt gond, mert szeretem az állatokat. De 2 nappal később mindkettő lefialt. Az egyik 14 kölyköt míg a másik 11 kölyköt hozott a világra. Na ez egy kicsit sokkolt.
2012. nov. 18. 04:54
28/38 anonim válasza:
színházjegyet 2011 karácsonyára,ami 2011 október 17-re szólt xd
2012. nov. 18. 05:05
29/38 anonim válasza:
2 éve exem anyjától kaptam egy tubus spermaölő krémet:D:D:D. Már maga az ajándék is kínos volt, plusz a hátterük, az anyjáék mélyen vallásosak voltak, azért ott karácsonykor nem ilyet szokás ajándékozni. Mindenesetre nem volt használva, mert a gumi és a tabletta mellett nem éreztük szükségét:D
24/N
2012. nov. 18. 07:52
30/38 anonim válasza:
Sógoroméktól ilyen mindenféle kártyát átalakító cucc, amibe lehetett sd, mikro sd meg mindenfélét tudni. Nem teljesen értettem, hogy mire lesz ez jó nekem, mert nincsenek ilyeneim, de aztán végülis sógoromnak tök jól jött amikor valami filmet kellett rárakni az sd kártyájára. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!