Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mi volt a legborzasztóbb...

Mi volt a legborzasztóbb ajándék, amit kaptatok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy vannak már ehhez hasonló kérdések, de újabb és újabb vicces, vagy éppen elborzasztó ajándéklistát várnék. :)
2012. nov. 17. 23:10
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
86%

nekem olyan nagyot rosszat még sose adtak, inkább olyan szempontból kaptam nagyon rosszat, hogy rossz volt az időzítés.

A feleségem bátyja (akivel sok sok éve haverok vagyunk és munkatársak) adott a szülinapomra viccből egy csomag óvszert. Csak azt akkor még nem tudta, hogy a húga kb 1,5 hónapja már terhes volt.

2012. nov. 17. 23:44
 12/38 Malats ***** válasza:
100%
Webcamera.(nem is volt gépem :D)
2012. nov. 17. 23:54
 13/38 anonim válasza:
91%
12 vagy 13 voltam amikor rokonoktól egy játékbabának való kiságyat.
2012. nov. 17. 23:56
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretett egy darabig párom anyai nagymamája (most már imád... :D ), és mivel tudta, hogy bőrbeteg is vagyok, kaptam egy jó pár éve lejárt testápolót. :D
2012. nov. 17. 23:58
 15/38 anonim ***** válasza:
92%

Nagymamámtól 9 évesen egy borzalmasan ronda műszálas pulcsit aminek olyan csúnya kék színe volt, hogy majdnem sírva fakadtam...

:D

2012. nov. 18. 00:01
 16/38 anonim válasza:
90%
A lanyom a ferjem nagynenjetol az egy (!)eves szulinapjara egy husz centis keramia Jezuskat kapott. Amugy nagyon jo fej az oreglany, birom:)
2012. nov. 18. 00:13
 17/38 anonim ***** válasza:
95%

Rokonoktól szentképes műanyag órát, ami nem áll meg a lábain, természetesen hanyatt is esik, sőt be se indul rajta az óra. Ennek mindenféle giccs dísztárgyas változatát megkaptam már tőlük, amin szentkép van. Mindezt azért, mert tudják, hogy vallásos vagyok.

Kicsi gyerekkoromban szintén rokonoktól gitárszóló lemezt, amikor lejátszónk se volt, és baromira nem érdekelt a gitárszóló, egy baba jobban lekötött volna.

Szörnyűízű csokikat minden mennyiségben, tutira volt köztük már lejárt is bőven.

2012. nov. 18. 00:16
 18/38 anonim ***** válasza:
66%

Minden ajándéknak örülök, akármilyen borzalmas is legyen. Nincs kirívó eset.

Egy olyan van, ami borzalmas rosszul esett: kislányom az 1.(!) szülinapjára a keresztanyjától semmit nem kapott!!! Előtte 1,5 héttel a másik keresztlányának több ezer ft-ért vett ajándékot... :S Nem az ajándékra hajazok, de nem igaz nem érdemelt annyit a mi gyerekünk, hogy kapjon akármilyen kis ajándékot. Legyen az mondjuk egy túrórudi... Nagyon rosszul esett. De bezzeg ő tudta mondani egy héttel később, hogy szülinapjára mit szeretne...

2012. nov. 18. 00:20
 19/38 anonim ***** válasza:
94%

A nagymamámtól kaptam egy Hello Kittys tolltartót. Még örültem is neki, mondván legalább hasznos, de az, hogy telepakolta műanyag keresztekkel, amikre műanyag krisztusok voltak szögezve, akkor lehidaltam....

28/L

2012. nov. 18. 00:27
 20/38 anonim válasza:
92%

Az exemtől szülinapomra egy turmixgépet kaptam...pont abban az időszakában,amikor állandóan banán turmixot ivott :DDD :SSSS

Úgy is adta ide ,hogy milyen jó,mert most már én is tudok neki csinálni :DDD

2012. nov. 18. 00:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!