Mi volt a legborzasztóbb ajándék, amit kaptatok?
Én is bugyit kaptam az anyósomtól. Akkor 30 éves voltam, és erős alkatú. A bugyi méretével kapcsolatban csak annyit, hogy odaadtam az akkor 9 éves unokahugomnak... és neki is kicsi volt.
(Mellesleg a múlt héten vett két body-t, ugyanabban a méretben. Én 172/68 vagyok, 155/50, és mikor itthon felhúzta, szétrepedt a varrásnál. Nos, én meg sem próbáltam felhúzni.)
Hát, 14 éves koromban felnéztem este az égre és megkérdeztem anyámtól hogy melyik is az a csillagkép ami olyan szépen kirajzolódott éppen.
Cserébe karácsonyra semmi mást nem kaptam, csak egy gagyi távcsövet amivel a Holdon kívül semmit nem lehetett látni, és egy rakat könyvet a csillagászatról.
A baki ott volt hogy nem igazán érdekelt a dolog, pláne miután a maradék kedvemet is elvette a "távcső"...
De dobogós helyezett a kínai elektromos gitár is, nem értem anyám mi a fenének vett ilyesmit ha csak gagyi telt tőle (hozzátenném nem az anyagiakkal volt probléma hanem a hozzáállással...). Hangja semmi volt de az is hamis hajszálpontos hangolásnál is, és nem működött a hozzáadott erősítő sem rendesen :))
Kb 6 cm-es fűzöld vibrátort :DDDD a barátnőm idióta férje szánta nekem :DDD nem sok hasznát vettem:))
Egyszer magától beindult a szekrény aljában,azt hittem a szivem is megáll :DDD úgy megijedtem:)
Akkori páromtól (több éve voltunk együtt) egy tábla csoki a születésnapomra. Rólam köztudott hogy utálom az édességet. :-D
(biztos kapta valahonnan, így spórolni akart. :-D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!