Ti is szeretitek a Halloweent?
Nagyon szeretem! :)
És kár hogy Magyarországon még nem elterjedt!
Szívesen elutaznék egyszer amerikába megnézni az ünnepi dekort, embereket stb.
Ti szoktatok dekorálni, faragni bulit rendezni, buliba menni sulikba vagy egyébként?
Aki utálkozni akarnak azok kíméljenek!
Pedig jó lenne!
Épp ma faragtam én is tököt! :D
De az kár hogy pl a sulikban sincs semmi ilyesmi legalább is legtöbben. Az általánosban régen az angoltanárok szerveztek "tök jó" volt! :)
Azért már kezdeget elterjedni pl az rtlen is ma volt az egyre több rendezvény van, és tökfaragás.
De sztem egy kis cukor osztás sem okozna gondot, akinél töklámpás van oda becsöngetnek ennyi pár százért lehet venni nagy zacskó cukrot is, a gyerekek biztos nagyon szeretnék.
De ki tudja pár év múlva talán már népszerűbb lesz!
Akik pedig azt mondták hogy a magyaroknak semmi köze a halloweehez.
Rtl híradó gyerekek! Megmondták hogy van luca napi tök, és még az ünnep is hasonló gyökerekből származik, vagy vmi ilyesmi! :D
Jó ötletek!
Mondjuk a díszítést annyira nem lehetne megoldani a kerítések, panelek miatt, amerikában ennyi előnye van a dolognak; de mondjuk a szomszédság körében cukorgyűjtés, haverokkal filmnézés, osztály bulik, rémisztő jelmezek,kis ház dekor min. 1-2 töklámpás. :D
Hm, jól hangzik nem?
Ki hogy töltötte a Halloween estét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!