Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ti is szeretitek a Halloweent?

Ti is szeretitek a Halloweent?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem! :)

És kár hogy Magyarországon még nem elterjedt!

Szívesen elutaznék egyszer amerikába megnézni az ünnepi dekort, embereket stb.

Ti szoktatok dekorálni, faragni bulit rendezni, buliba menni sulikba vagy egyébként?

Aki utálkozni akarnak azok kíméljenek!

2012. okt. 6. 18:34
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

Hűű, kis Halloween szerető csapatunk kezd összegyűlni! :D

Hogy hogy még nem terjedt el itthon? :-?

De majd mi segítünk ezen!!! xD :D

2012. okt. 7. 21:53
 32/49 anonim ***** válasza:
100%
Segítünk bizony! :D
2012. okt. 8. 19:07
 33/49 anonim válasza:

uuuu, nekem félelmetes a Halloween :|

de tök tuti lehet cukorkát gyűjteni:D meg töklámpást csinálni...:)

2012. okt. 9. 17:53
 34/49 A kérdező kommentje:

Aha, az tényleg jó lehet!

Egyébként nem csináltál még töklámpást, és minden évben szoktam, volt mikor többet is! :D

2012. okt. 9. 18:53
 35/49 anonim válasza:

hát elhiszem :D

én inkább meg se szoktam próbálni töklámpást csinálni, mert úgyis elrontanám. xd

2012. okt. 10. 17:34
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

Imádom :D Kedvenc ünnepem. Amúgy meg nagyon sok ünnepre rá lehet kérdezni miért ünnepelik? A karácsony egy keresztény ünnep,még véletlen sem magyar. Amit ünnepel boldog boldogtalan, sátánista és egyebek kivéve néhány vallás...

Húsvét. Jéé ez sem magyar ünnep mégis ünnepeljük, szintén boldog boldogtalan kivéve a vallásosok egyrésze. És a karácsonyt ünnepelők közül hányan járnak templomba,hogy közelebb kerüljenek Istenhez és hogy többet tudjanak meg Jézusról,akinek a "születésnapját" ünnepeljük karácsonykor. Csak azért,mert a karácsonyt már évszázadok óta nálunk is ünneplik nem kell lenézni az "új" ünnepeket. Akinek nem tetszik zárja be az ajtót.

Kérdésre válaszolva, rengeteg dekorációm van, kidíszítem egész házat és töklámpást is faragunk. :)

2012. okt. 13. 09:54
 37/49 sippara ***** válasza:
De akkor a karácsonyról mégiscsak tudod, miről szól :D Sajnos addig, amíg fogalmad sincs, mit miért csinálsz, vagy miről szólna az ünnep, nem Halloweenezel, egyszerűen csak denevéres cuccok kiakasztásával és töklámpás faragással töltesz egy délutánt.
2012. okt. 13. 12:37
 38/49 anonim ***** válasza:
Csak hát sajnos tudom miről szól ;) De mondjuk ha ünnepek táján bekapcsolod a tvt ahol a Tudja-e ön,hogy mit ünneplünk karácsonykor/húsvétkor/pünkösdkor stb műsor megy akkor egyből látod,hogy 60%ának gőze sincs mi van
2012. okt. 13. 19:25
 39/49 A kérdező kommentje:

Hm, milyen igaz utolsó.

Egyébként meg szerintem az emberek többség tudja miről szól, régi angolszász/kelta ünnep és a rossz szellemeket akarják távoltartani mert ezen a napon pl. a töklámpással.(1-2 szóban összefoglalva) És még van Jack története. :D

2012. okt. 14. 00:10
 40/49 anonim válasza:
Nekem nincs bajom a Halloweennel, tényleg hangulatos ünnep, és sokszor álmodtam arról, hogy én is cukrot gyűjtök. Amerikában főleg kertvárosokban van az egésznek hangulata, értelme, nincs kerítés, csak kopognak az ajtón és kapják a cukrot vagy ha nem akkor megdobálják tojással. Viszont Magyarországon nem fog elterjedni soha, és sok értelme nincs a következők miatt: Először is, az hogy pár ezer ember jelmezben bulizik, azt még nem nevezném Halloweenak. Másodszor az emberek szegények, nem fognak cukrot, csokit venni és osztogatni, mikor sokszor a sajátjának se tud adni. Harmadszor, Magyarországon hatalmas kerítések veszik körül a házakat, még ha be is csengetsz este felé, elküldenek a francba. :)
2012. okt. 14. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!