Ti is szeretitek a Halloweent?
Nagyon szeretem! :)
És kár hogy Magyarországon még nem elterjedt!
Szívesen elutaznék egyszer amerikába megnézni az ünnepi dekort, embereket stb.
Ti szoktatok dekorálni, faragni bulit rendezni, buliba menni sulikba vagy egyébként?
Aki utálkozni akarnak azok kíméljenek!
Hűű, kis Halloween szerető csapatunk kezd összegyűlni! :D
Hogy hogy még nem terjedt el itthon? :-?
De majd mi segítünk ezen!!! xD :D
uuuu, nekem félelmetes a Halloween :|
de tök tuti lehet cukorkát gyűjteni:D meg töklámpást csinálni...:)
Aha, az tényleg jó lehet!
Egyébként nem csináltál még töklámpást, és minden évben szoktam, volt mikor többet is! :D
hát elhiszem :D
én inkább meg se szoktam próbálni töklámpást csinálni, mert úgyis elrontanám. xd
Imádom :D Kedvenc ünnepem. Amúgy meg nagyon sok ünnepre rá lehet kérdezni miért ünnepelik? A karácsony egy keresztény ünnep,még véletlen sem magyar. Amit ünnepel boldog boldogtalan, sátánista és egyebek kivéve néhány vallás...
Húsvét. Jéé ez sem magyar ünnep mégis ünnepeljük, szintén boldog boldogtalan kivéve a vallásosok egyrésze. És a karácsonyt ünnepelők közül hányan járnak templomba,hogy közelebb kerüljenek Istenhez és hogy többet tudjanak meg Jézusról,akinek a "születésnapját" ünnepeljük karácsonykor. Csak azért,mert a karácsonyt már évszázadok óta nálunk is ünneplik nem kell lenézni az "új" ünnepeket. Akinek nem tetszik zárja be az ajtót.
Kérdésre válaszolva, rengeteg dekorációm van, kidíszítem egész házat és töklámpást is faragunk. :)
Hm, milyen igaz utolsó.
Egyébként meg szerintem az emberek többség tudja miről szól, régi angolszász/kelta ünnep és a rossz szellemeket akarják távoltartani mert ezen a napon pl. a töklámpással.(1-2 szóban összefoglalva) És még van Jack története. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!