Van valaki, aki várja a halloweent? És ha igen, miért? És van valami ötlete benti dekorációhoz?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 20:44
1/26 anonim válasza:
Mi nem tartjuk a halloweent, de nagy élvezettel bámulom, és vásárolgatok halloween jelmezeket, kellékeket az unokahúgomnak. Tegnap vettem neki olyan koponyát amibe csokit kell tenni, de ha bekapcsolod akkor "le akarja harapni a kezed" ha csokit eszel ki belőle..:) Meg egy boszorkányt vettem ami rikácsoló hangot ad ki, és a szeme pirosan villog..Természetesen jelmezt is vettem neki.
De mi nem díszítjük és nem tartjuk a halloweent. Az unkahúgom meg kérte..(de szerintem ők sem tartják a haloweent)
2/26 anonim válasza:
igen, én várom! mindig faragok tököt :) dekorációhoz nincs ötletem sajna :/
3/26 anonim válasza:
Nem tartok semmilyen amerikai ünnepet, különösen nem a halottakra való megemlékezés előtt.
4/26 anonim válasza:
3-as, ha egy picit utánajárnál, tudnád hogy a halloween eredetileg nem amerikai ünnep.
5/26 anonim válasza:
Mi családunk és a közvetlen környezetem sem foglalkozik ilyennel.
24/n
6/26 anonim válasza:
nem. nem is értem az egésznek az értelmét.
7/26 anonim válasza:
4/6. Lehet, hogy nem amerikai ünnep. De az biztos, hogy NEM MAGYAR!
8/26 Antimod válasza:
"Lehet, hogy nem amerikai ünnep. De az biztos, hogy NEM MAGYAR!"
Kelta eredetű, a római hódítás után latin elemekkel bővült ki. Valóban nem magyar, de a Karácsony sem az...
9/26 anonim válasza:
Én is idegennek érzem, 90-es évek előtt nem volt nálunk ilyesmi. Valentinnapot sem tartunk, gyerekkorunkban nem volt ilyesmi, nem értjük a lényegét. Amúgy nem vagyok vérmagyar, ha érteném, meg lenne hagyománya nálunk, másképp állnék hozzá.
10/26 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!