Van valaki, aki várja a halloweent? És ha igen, miért? És van valami ötlete benti dekorációhoz?
Szerintem sincs baj a Halloween-nel.
Nem értem mit problémázol.
Az élet azért van hogy élvezzük.
Ha valaki ezt élvezi hogy bulizik egy jót a barátaival meg ijesztget vagy őt ijesztik meg (köztük én is élvezem) akkor csinálja. Minden lehetőséget meg kell ragadni hogy boldog legyél. Te pedig a sarkadra állva kiállsz amellett amit te jónak tartasz (és ezzel nincs baj ne értsd félre) de mennyi mindent csinálhattál volna !
És egy idézet:
"Éljed az életed, ne csak álmodozzál;
Időben indulj el, ne várakozzál."
Ezzel mindent elmondtam!
Békeeee! (Ja és nagyon magyar vagyok de valljuk be, valamit jó átvenni :DDD)
21: XD te tiszta őrült vagy XD
Egyébként nagy örömmel látom,hogy ilyen sokan bírják a Halloweent.Szerintem is érdemes átvenni más kultúrák "terményeit". Például a rómaiak is így hoztak létre egy virágzó kultúrát, hogy befogadták a többi népek ünnepeit, szokásait, találmányait,stb.Ha ezt nem tették volna meg,akkor sokkal korábban megszűnt volna a Római Birodalom.
Mind1 hogy milyen eredetű ,amerika által ismerjük elsősorban magyarországnak ez nem tartozik bele a kultúrájába nem ünnepeljük (tulajdonképpen nincs mit ünnepelni rajta) így szerintem ciki még egy tököt is kifaragni.Amúgy meg teszek én magasról a mostani magyarországra.Mondjuk amerikára is...
A karácsony az mindenhol karácsony jézus születése óta
15-s vagyok. Utánanéztem. Ekkora baromságot nem is írhattál volna. Ez hol lenne keresztény ünnep?
Amúgy nem értem, miért nem inkább a farsangot, Luca napját vagy a betlehemezést gyakoroljátok?
Jah, mert az benne van a magyar kultúrkörben, s nem menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!