Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ti is szeretitek a Halloweent?

Ti is szeretitek a Halloweent?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem! :)

És kár hogy Magyarországon még nem elterjedt!

Szívesen elutaznék egyszer amerikába megnézni az ünnepi dekort, embereket stb.

Ti szoktatok dekorálni, faragni bulit rendezni, buliba menni sulikba vagy egyébként?

Aki utálkozni akarnak azok kíméljenek!

2012. okt. 6. 18:34
1 2 3 4 5
 11/49 sippara ***** válasza:
58%
Tehát azért szereted, mert láttad a tévében és tetszett. Egyébként szeretem a Halloweent, de azt, hogy valaki puszta majmolásból imád valamit (pl. mert "amerikai" - ami egyébként hatalmas baromság.) értelmetlen dolognak tartom.
2012. okt. 6. 19:34
 12/49 anonim ***** válasza:
92%

Hol szokás Magyarországon cukorkákat kéregetni és hol kapsz?? Mert Magyarországon kiröhögnek és rád csapják az ajtót ha bekopogtatsz cukorkát kéregetni..

Én Angliában élek, és ott sem tartom a halloween-t.. De nem is háborodok fel ha valaki esetleg oda van érte, és majmolni akar.. Lelke rajta.

2012. okt. 6. 21:20
 13/49 A kérdező kommentje:

Ööö, nem.

Azért szeretem mert van egy fajta misztikus hangulata és tetszenek az ilyen dolgok, szellemek, tök lámpások, jelmezben rohangáló gyerekek, sötétben való csoki gyűjtés kis horroros hangulat de mégsem olyan nagyon durván, csak módjával; és a jelmezben, tökfaragásban és díszítésben ki lehet élni a kreativitást.

De azt nem tudom honan vetted hogy a tvben láttam és azért teszik? o.O

És hasonló "ünnep" ami ilyen misztikus hangulatú nincs.

Pl: a háladást is láttam tv-ben de az olyan hm nem tudom, a Karácsony sokkal jobb! :)

Ha válaszolsz létszi írj oda vmi azonosítót pl 21:42-es vagy nem tudom.

Köszi! :)

2012. okt. 6. 21:42
 14/49 anonim ***** válasza:
77%

Igen, szeretem. Pont annyira, mint egy elefántcsontpari, mongóliai, japán, argentin vagy sharawak-sziheti ünnepet.

És pont annyi közöm is van hozzá.

Szégyen, hogy mennyi ostobaságot olvastam csak ma, csak Araddal kapcsolatban itt, a gyakorin, de az amerikaiak, azok igen, azokról illik tudni mindent, azok majmolása elengengedhetetlen kelléke ifjúságunknak.

2012. okt. 6. 21:52
 15/49 A kérdező kommentje:

21:20-as: Igen, és is tudom hogy nincs ilyen, pont ezért írtam hogy sajna nem elterjedt.

Most én se azt mondom hogy vki bekopog valahová ahol azt se tudják mi a baj, vagy ki ez azután rácsapják az ajtót.

Hanem mondjuk a saját utcájában/panelben ahol szomszédokkal, ismerősökkel jóban vannak, bekopog és nem egy zsákkal vágnak hozzá csak adnak neki 1-2 szem csokit, vagy cukrot az nem olyan megerőltető.

Egyébként ez miért lenne majmolás?

Angliába pl nem tudom milyen szinten csinálják, vagy melyik részén laksz, de egy kis gyereknek nagy élmény lehet. Anglia biztos szép hely! :)

2012. okt. 6. 22:01
 16/49 A kérdező kommentje:

Hogy jön ide Arad? És ráhibáztál mert Japán az egyik kedvenc országom!

De újra megkérdezem már miért lenne majmolás, leírtam miéet tetszik! Bár teljesen mindegy nem amerikai hanem angolszász, de tőlem lehetne német, olasz, brazil, koreai vagy ami akar.

És mégis mi ez az általánosítás hogy a mai fiatalság, ez talán nem egy bevett filmes közhely?Amit már néha 20 évesen kezdenek mikor még maguk is majdnem beletartoznak.

2012. okt. 6. 22:15
 17/49 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként régebben halottam hogy mivel az ős magyarok mongólia területéről vándroltak át a kárpát-medencébe, és feltehetőleg a japánok is onnan vádoroltak át a szigetükre így valamely közünk mindkettőhöz van.
2012. okt. 6. 22:32
 18/49 anonim válasza:
71%
Teljesen mindegy milyen eredetű, nem érdekel, nem ünnepelem, s nem is értem, hogy aki magyarként ünnepli, az miért teszi. De szíve joga. Csak nem értem.
2012. okt. 6. 22:33
 19/49 A kérdező kommentje:

Bocsi, te most az vagy aki a tv miatt szeretemet írta, az Angliában élő, vagy az Elefántcsont szigetes, vagy új kommentező?

Létszi valami azonosítot írj oda! Köszi!

2012. okt. 6. 22:49
 20/49 anonim válasza:
100%

Mi pár éve járkáltunk a szomszédos lakóparkban jelmezben és becsöngettünk ide-oda ahol volt tök az ablakban. Buli volt, volt aki várt minket, volt aki sajnálkozott hogy nincs csokija, volt aki elküldött minket melegebb helyre. :D Az egyetlen rossz dolog a hideg volt. Sötétedéskor kezdtük, és hát itthon novemberben már nincs túl meleg este, mire befejeztük olyan hideg volt hogy a telefonom be se akart kapcsolni :D

Ha nálatok is van ilyen újabb környék (ne az öregekhez menjetek :D) próbáljátok ki ;)

2012. okt. 6. 23:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!