Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Hogyan mondjam el apának,...

Hogyan mondjam el apának, hogy mit kérek a ballagásomra?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom,hogyan kéne elmondanom neki...

Ő zsugori,régimódi és idegesítő,legszívesebben anyától kérném azt,amit tőle,de anyától mást kérek.

Ti hogy mondanátok el neki,hogy mit szeretnétek?

Mikor mondjam el neki?

Csak mert egy picit drága és nem akarom,hogy meglepetés érje vele.

2011. nov. 22. 18:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim válasza:
100%

Úristen.. Sírok a röhögéstől.. Mindegy csak így tovább aztán mikor nem lesz anyuci akkor fogsz a 2 szék közé esni.

Nem tudod, hogy ma Magyarországon a pénznek milyen súlya van. Nem állunk mi se rosszul (anya-apa sokszor este 9-10 körül ér haza a túlórázásból), de nem lenne bőr a képemen, hogy egy ilyen semmis dolog miatt, mint az általános ballagás kérjek azt a kocsit magamnak amit már 2 hónapja kinéztem magamnak. Ne gondolj nagy dologra olcsóbb a kinézett Ford mint a te kis telefonod. De én saját magamnak keresem meg rá a 225.000 forintot suli mellett diákmunkával. Nagyon rózsaszín világban élsz. Az ilyeneket később ha nem is gimiben, mert mint mondtad mindenkit ismersz.. ami biztosan nem igaz mert kb 600 embert egy kis pisis 8.-os nem ismer, de egyetemen nagyon lenézik. A való életben meg kiközösítik. Gondold csak végig ne élj vissza azzal, hogy anyukád pénzes. Akkor legyen ekkora képed 14 évesen, ha már tettél le valamit az asztalra és nem anyucihoz fordulsz, hogy tömje ki a bukszádat zsetonnal.

Üdvözlettel: Egy sokat megélt tapasztalat 17 éves srác.

2012. jan. 26. 21:22
 72/79 mmT válasza:
100%

hát ez nem semmi... jómódomban épp ráértem elolvasni ezt az ötvenvalahány kommentet. remélem a kedves kérdezőnek idővel benő a feje lágya, és nagyobb rálátása lesz a világra. a dolog ott kezdődik, h miért is érezzük azt, h ballagásra, egyéb alkalmakra "jár" valami. Én a második diplomaosztóm alkalmával sem éreztem úgy, h jogom van ütni az asztalt, h kapjak vm-t. egyszerűen azért, mert szégyellném ezt a fajta követelőzést.

az előttem lévő srácnak respect a Ford-hoz. csak így tovább, Steve Jobs is egy garázsban kezdte!

2012. márc. 1. 13:57
 73/79 Combi27 ***** válasza:
100%

mindig vigyorogva olvasom a válaszokat :)

Örülök neki hogy lesz egy jogi végzettségű "doktor szöszink" akit majd pénzért bármelyik alvilági figura megvehet.

Amúgy az intelligenciának semmi köze a "tudás"-hoz, ezt legalább tudnod kellene.20 évesen csináltam utoljára hivatalos IQ tesztet(ennek 17 éve), ott 141-et állapítottak meg, és kőműves a végzettségem..na? na? eszem f@szom megáll....:))

És ne legyél olyan biztos benne hogy bármilyen diplomával nem valami számodra alantas melót fogsz végezni.Számtalan ismerősöm van aki letagadta a diplomáit! csak hogy tudjon valahol dolgozni (gyárban melósként, iskolában takarítóként, stb..)

2012. márc. 18. 17:59
 74/79 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek már csak így utólag, mit kapna a csaj otthon ha a szülei elolvasnák, amiket itt írogat a tündibündi kislányuk:D
2012. márc. 19. 10:11
 75/79 anonim ***** válasza:

hát énis végig olvastam a kommenteket hát kérdező jót nevettem...

én 8.dikos ballagásomra virágot és egy órát kaptam meg csokit és örültem neki

most ballagok 12.dikből és nem hinném hogy kapok valami komolyabb ajándékot, virágot kapok, meg nagyszüleimtől max 5-10 ezer ft-ot és ennyi meg max mamám süt nekem tortát és nekem bőven elég ennyi ajándék nem még iphone meg társai

az én telefonom is már 2 és fél 3 éves, működik jól szóval nincs bajom vele, higy egy telefon azért van hogy telefonáljunk vele nem azért hogy minden extra fölösleges hülyeség rajta legyen...

2012. ápr. 17. 20:24
 76/79 anonim ***** válasza:
Szakadok.:D
2014. máj. 3. 01:15
 77/79 anonim válasza:
Nissan lett a Ford végül, de abszolút saját pénzből.. :) Itt áll a ház előtt. Szeretem, imádom és nagyon meghálálja a törődést. Immáron 2 éve. :)
2014. máj. 17. 00:04
 78/79 Lollipop Girl válasza:

Mi lett végül?

Megkaptad ballagásra az ájfónt??

2015. ápr. 24. 18:48
 79/79 anonim ***** válasza:
micsoda gyöngyszem került elő a rég megválaszolt kérdések közül :D
2015. ápr. 25. 15:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!