Nem értem akkor miért volt lényeg, hogy mit kérsz apudtól..
2011. nov. 22. 18:30
12/79 A kérdező kommentje:
Csak apától kérek telefont,a többiektől mást.
Amúgy azért,mert a mostani telómat nem szeretem annyira és újat szeretnék.
2011. nov. 22. 18:31
13/79 A kérdező kommentje:
Azért írtam le,mert megkérdezték,nem gondoltam,hogy utána mindent megakarnak tudni.
2011. nov. 22. 18:31
14/79 anonim válasza:
devla rágja ki a fülecskédet, édes fiam, jódolgodban azt sem tudod, mit kérjél. remélem apucitól csak egy pár gyapjúzoknit kapsz.
2011. nov. 30. 10:39
15/79 anonim válasza:
Posztold ki fészbúkra...
2011. dec. 1. 01:40
16/79 anonim válasza:
Hát ha nyugodt szívvel tudsz kérni drága ajándékokat, akkor gondolom iphone-t is tudsz kérni. Akkor ezek szerint ez a szokás, hogy amit kérsz úgyis megkapsz. Ha meg te is érzed, hogy túl sok amit kérsz, akkor vegyél vissza. Ha van lé kérhetsz bármit ezek szerint, ha meg nincs akkor meg ne akard már állandóan költségbe verni a szüleidet. Ennyire egyszerű az egész!
2011. dec. 6. 18:41
17/79 anonim válasza:
Mit dolgoznak a szüleid , hogy így ki vannak tömve???
EZ KEMÉNY HAVONTA CSERÉLGETED A TELÓIDAT???
És sok a barátnőd :D
2011. dec. 6. 19:57
18/79 A kérdező kommentje:
Nem érzem azt,hogy túl sok mindent kérek,anya megvesz mindent,apa pedig egyszerűen zsugori,de csak ezt kérem tőle,nem lesz sok választása.
Nem értem,hogy jön ide,hogy mit dolgoznak a szüleim,ez a kérdés szempontjából lényegtelen(szerintem).
Nem havonta cserélgetem őket,hanem PÁR havonta...nagyon nem ugyanaz.
De amúgy már lényegtelen a kérdés.
2011. dec. 6. 20:39
19/79 anonim válasza:
arra nem gondolsz h netán-tán nem futja neki egy iphone 4 s-re és csak te látod zsugorinak amúgy egy kis elkényeztetett pisis lehetsz aki még nem értette meg h a karácson és effajta ünnepek nem az ajándékozásról szólnak... én sose kapok semmi nagy ajándékot és képzeld nagyon tudok örülni esetleg egy új kabátnak vagy egy könyvnek nem hogy egy iphone-nak
2011. dec. 6. 23:41
20/79 dangero válasza:
Amúgy ez elég kretén dolog!!!! Az ajándéknak ajándék a neve nem kívánságlista!!! És ugyebár a meglepetésben rejlik az ereje. Ha meg akarsz magadnak valamit ami igazán motivál akkor dolgozz érte és vedd meg,hidd el sokkal értékesebb lesz számodra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!