Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Hogyan mondjam el apának,...

Hogyan mondjam el apának, hogy mit kérek a ballagásomra?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom,hogyan kéne elmondanom neki...

Ő zsugori,régimódi és idegesítő,legszívesebben anyától kérném azt,amit tőle,de anyától mást kérek.

Ti hogy mondanátok el neki,hogy mit szeretnétek?

Mikor mondjam el neki?

Csak mert egy picit drága és nem akarom,hogy meglepetés érje vele.

2011. nov. 22. 18:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
100%
jót röhögtem a kommentjeiden kérdező. mekkora egy barom vagy! pff..
2011. dec. 24. 18:55
 62/79 A kérdező kommentje:

Na,megint kezdődik,hogy ti jobban tudtok mindent...

Anya is a jogra járt,ahogy a nagyszüleim is és van életcélom.

Oda nem kell az,hogy milyen a családommal a kapcsolatom és szerintem nagyobb intelligenciával rendelkezem 14 évesen,mint itt pár ember...

De mindegy is,én már nem foglalkozom a kérdéssel,írogassatok nyugodtan,mutassátok meg a világnak,hogy milyen 'okos' emberek léteznek még,talán jövőre jelentkezhetnétek a valóvilágba,hatalmas lenne a siker,ezt garantálom.

Boldog Karácsonyt,az enyém biztosan az :)

Ja,és 78%-os...szerintem nem én vagyok a barom.

2011. dec. 24. 20:51
 63/79 anonim ***** válasza:
100%

sztem az összes válaszoló karácsonya boldogabb, mint a tiéd... anyagias p*csa

19L

2011. dec. 25. 12:01
 64/79 anonim ***** válasza:
100%

Vedd már magad észre, hogy mindenki ellened van, és valószínűleg nem ok nélkül...

Térj észhez kislány, és apucitól ne csak a telefont akard, hanem mondjuk szeressed.

Remélem minden válaszolónak boldog karácsonya volt. :)

2011. dec. 25. 16:10
 65/79 anonim ***** válasza:
100%

mindenkinek van élet célja. Lehet h a szüleid meg a nagy szüleid is oda jártak de az nem azt jelenti h te is oda fogsz..

"és szerintem nagyobb intelligenciával rendelkezem 14 évesen,mint itt pár ember."

kétlem(: szerinted amúgy miért van az h az összes kommentelő csak támad téged? el kéne ezen gondolkozni..de gondolom egyből az jut eszedbe h irigyek vagyunk csak rád. De engem személy szerint taszít az életed és te magad is, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül^^

"nyugodtan,mutassátok meg a világnak,hogy milyen 'okos' emberek léteznek még"

ehhez meg csak annyit fűzök hozzá h ezzel a kérdéssel meg a kommenteidel csak saját magad szegénységi bizonyítványát állítottad elő..:D

2011. dec. 25. 17:39
 66/79 anonim ***** válasza:
100%

Ohhh jeah! Megszólalt a drágaság ;) Bár lehet, hogy nem kellet volna...Ne tartsd annyira nagyra magad...Ha már ott tartunk én kiskutyát kaptam^^, előző, igazad van mindenben!

Kérdező, megkaptad a várva várt iphone-t? Mekkora poén lenne, ha csak egy kötött pulcsit kaptál volna...Az arcodat akkor megnézném xD Nőiesen seggre ülnél a soktól xD

2011. dec. 26. 16:06
 67/79 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy lehet,hogy tényleg oda fog járni,még akkor is ha egy hülye p*csa,mert ha odajárt mindenki a családból akkor ott protekció van keményen és bejuttathatják ezt a r*ngyót is.pfff...
2011. dec. 29. 10:02
 68/79 anonim ***** válasza:
100%
attól még hogy oda járt mindenki, nem biztos hogy van protekció. ha pénzelik az egyetemet valamiképpen, akkor lehet max.
2011. dec. 29. 13:41
 69/79 anonim ***** válasza:
100%

jó elkényeztetett vagy nekem a telefonom megvan már több mint 2 éve és nem hisztizek új telefonokért meg a klegújabb telefon divatokért

működik jól ez is tudok vele telefonálni, meg amit akarok

2012. jan. 15. 22:36
 70/79 anonim ***** válasza:
nekem is megvan legalább 2,5 éve, és SAJÁT összemelózott pénzből vettem...
2012. jan. 16. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!