Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Hogyan mondjam el apának,...

Hogyan mondjam el apának, hogy mit kérek a ballagásomra?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom,hogyan kéne elmondanom neki...

Ő zsugori,régimódi és idegesítő,legszívesebben anyától kérném azt,amit tőle,de anyától mást kérek.

Ti hogy mondanátok el neki,hogy mit szeretnétek?

Mikor mondjam el neki?

Csak mert egy picit drága és nem akarom,hogy meglepetés érje vele.

2011. nov. 22. 18:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint az ilyet hiába téríti valaki.nem fogja fel,hogy az élet nem olyan ahogy ő elképzeli.neki ez a természetes és ilyen marad egész életében.Majd pénzzel elér mindent és ugyanolyan hipi-szupi élete lesz később is mint most.

Sajnos úgy látom a mai világba csak egyetlen érték a fontos a PÉNZ!!

Pedig ez tök helytelen.

Na mind1.

2011. dec. 13. 06:49
 42/79 anonim ***** válasza:
100%

" A pénz nem boldogít "

Szerinted barátok azok akik nevetnek rajtad??

Tudtommal, még a legluxusabb körülmények között is a barát az támogatni szokott, segíteni, és nem kinevetni..(pont)

Drágám kérlek nézz tükörbe!

Talán rájössz, hogy akármennyire is látod jónak amit csinálsz, akármennyire is isteníted magad....mégis egy SENKI vagy...(!)

2011. dec. 13. 20:11
 43/79 anonim ***** válasza:
100%

"Talán rájössz, hogy akármennyire is látod jónak amit csinálsz, akármennyire is isteníted magad....mégis egy SENKI vagy...(!)

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik."

Hát erről van nagyba szó!

2011. dec. 16. 21:52
 44/79 anonim ***** válasza:
100%

"Ő zsugori,régimódi és idegesítő,legszívesebben anyától kérném azt,amit tőle,de anyától mást kérek."

zsugori? mert értelmes ember és nem veszi meg neked az éppen legtrendibb telefont?

havonta cseréled a telefonjaidat? vagyis bocsánat.. PÁR havonta.. képzeld el én mindig a nővéremtől öröklöm a telefonjaimat..:D

miért lenne szégyen újságot hordani? én örülnék ha találnék ilyen munkát. Én pl alig várom h nyár legyen és mehessek diák munkára.

Csak sajnálni tudlak h ilyennek születtél.

2011. dec. 17. 23:01
 45/79 Combi27 ***** válasza:
100%

1: a szüleid sem normálisak hogy mindent megvesznek neked amit akarsz.

2: pláne 2-3 havonta

3: miért nincs félretett pénzed?

4: soha nem fogsz a saját lábadon megállni

5: az ilyen elkényeztetett gyökerekből lesznek azok, akiket a társadalom a legjobban utál.

6: apád nem zsugori, viszont anyád nem normális, mert pénzzel akarja jóváteni valamelyik hibáját (nem foglalkozik veled, inkább ad pénzt hogy foglald el magad valamivel)

7: amúgy meg mindegy, sikerült elrontaniuk, csak azt nézed hogy kitől mit tudnál ingyen megszerezni a saját céljaidra.

8: ezek után azért én megkérdezem: Te mit szoktál nekik venni Karácsonyra, szülinapra stb...

2011. dec. 19. 08:56
 46/79 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek.... Hát ÁMEN! :D
2011. dec. 19. 09:35
 47/79 anonim ***** válasza:
100%

Utólag:

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! Főleg "kedves" kérdező, és remélem mindent megkapsz amit akarsz, és annyi telefonod lesz, hogy egy szép napon telefonboltot nyithatsz.^^

Nagyon-nagyon remélem, hogy olyan leszel mint édesanyád:)

Kész vége pont..., de ez már egy jó szempont, hogy nem tudsz mit írni válaszként:)

2011. dec. 19. 09:38
 48/79 anonim ***** válasza:
100%

"8: ezek után azért én megkérdezem: Te mit szoktál nekik venni Karácsonyra, szülinapra stb..."

tehát hogy mit vesz a szüleinek a szülei pénzéből?:D:D releváns ez?

2011. dec. 19. 19:40
 49/79 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ha már ennyire belemerültünk ebbe a vásárlás témába, tudnál nekem 1-2 tippet adni, hogy milyen ajándékot vegyek a szüleimnek? Te mit veszel nekik Karácsonyra? És kitől szerzel lóvét rá? Előre is köszi a segítséget :-) 21/L

2011. dec. 19. 20:10
 50/79 anonim ***** válasza:
100%

Oppá, apuci-anyuci lánya már nem tud mit mondani, csak jelenteni a válaszokat a modi bácsiknak. :D

Így kell ezt csinálni, itt is, mint az életben...(vagyis az életEDben)

2011. dec. 21. 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!