Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 30-as éveiben járó párotoknak...

30-as éveiben járó párotoknak párkapcsolatban vennétek OXO szétpattanó golyócskás teát ajándékba?

Figyelt kérdés
máj. 31. 16:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereti, akkor majd jól megmutatod és nem veszel neki, mert szerinted ciki?

Én sem hallottam amúgy még a reklámját meg a weblapját se láttam, de évente néhányszor szoktam inni a párommal. 24 és 28 évesek vagyunk, nem öregek, de szerintem baromira túl a tini korszakon. Mondjuk én egy 30-ast sem gondolok “érett” korúnak, fiatal az is. De ha egy 70 éves nagymama iszik ilyet, azzal sem látom, mi a baj. Volt kolléganőm 30 feletti, üzletvezető egy ilyen “standon” és szereti ezt a teát.

jún. 13. 13:11
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem mert ennyi pénz nem vagyok hajlandó kiadni egy alapból 100Ft os ice teára. Akkor már inkább meghívnám, hogy akkor együnk egy normálisat valahol.
júl. 16. 02:59
 23/23 NPeti11 ***** válasza:
Nem semmikép se.
okt. 9. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!