30-as éveiben járó párotoknak párkapcsolatban vennétek OXO szétpattanó golyócskás teát ajándékba?
Az emberek azért mondják, hogy kissé fura a kérdés, mert a párodról van szó. Nem neked kell tudni, mit ismer meg mit szeret? Meddig tart megkérdezni tőle? Miért nem próbáltatod ki vele előbb? Ezért olyan élettelen és reklámszagú a kérdésed. Ez nem olyasmi, amire itt fogsz választ találni, hogy a TE párod szeretne-e egy teát... vegyél neki aztán kiderül, vagy kérdezz rá, hogy ivott-e már.
Amúgy... 32 vagyok, a 64 éves anyummal imádjuk az oxo teákat. Ennyit erről. Vagy szereted (és szereti) vagy nem. A teaivás igazán nincs életkorhoz kötve, nincs olyan, hogy "tiniknek" való (ha jól tudom ez egy Ázsiából származó tea, most aki nagy k-drama rajongó - sok idős ember k-drama rajongó - azoknak ez nagyon is ismerős). Annak való, aki issza.
A tea úgy készül, hogy tealeveleket forrázol/főzöl (fajtától függő hőmérsékleten és ideig).
Ez egy cukros gyümölcsszörp, amivel nem feltétlenül van baj, de semmi köze a teához és eléggé túlárazott is.
(Az pedig nem túl bizalomgerjesztő, hogy nem könnyű megtalálni a konkrét összetevőlistát… mit titkolnak ennyire vajon?)
Nem, mi a hagyományos teát szeretjük.
Nyilván ha ő valami miatt ezt szeretné, akkor vennék neki ilyet.
Én 32 évesen szoktam néha inni, szerintem sem ördögtől való a bubble tea.
Az meg hogy mit szeret a párod te tudod. Ha tudja mi ez és egy apró érdeklődést is mutatott a keleti kultúra felé, akkor nyilván lehet venni kipróbálni/inni.
Nekem spec a krémes teák nem jönnek be, sima zöld teásakat szoktam inni.
Az, hogy kap egy pohár italt, már ajándék?
33 éves vagyok, használati tárgyakat szoktam ajándékba adni.
Esetleg élményt. Masszázs utalvány, stb.
Ételt, italt nem ajándékba adunk, maximum a születésnapi tortát, vagy elegáns (drága) alkoholos italt. Pl. Tokaji, whiskey, stb...
A napi fogyasztási cikkeket pedig egyszerűen megvesszük.
Képzeld, milyen furcsa lenne, ha hazajönne egy ajándék zsömlével meg májkrèmmel.
Na, nekem kb.itt van az a tea is.(Pont annyira vágyom rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!