Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 30-as éveiben járó párotoknak...

30-as éveiben járó párotoknak párkapcsolatban vennétek OXO szétpattanó golyócskás teát ajándékba?

Figyelt kérdés
máj. 31. 16:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%
Maga a honlap is elég gagyi, nemhogy a termék. Eszembe se jutna ilyen szart venni sem a páromnak, sem magamnak.
jún. 1. 20:24
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem borzasztó az íze, szóval nem vennénk ilyet, remélem nem is kapnék
jún. 2. 06:31
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam inni és elmúltam 40, nem tudtam, hogy korhoz van kötve. Azt se tudtam, hogy ilyen gagyi reklámja meg honlapja van, de nem érdekel.
jún. 2. 13:41
 14/23 anonim válasza:
79%

Az emberek azért mondják, hogy kissé fura a kérdés, mert a párodról van szó. Nem neked kell tudni, mit ismer meg mit szeret? Meddig tart megkérdezni tőle? Miért nem próbáltatod ki vele előbb? Ezért olyan élettelen és reklámszagú a kérdésed. Ez nem olyasmi, amire itt fogsz választ találni, hogy a TE párod szeretne-e egy teát... vegyél neki aztán kiderül, vagy kérdezz rá, hogy ivott-e már.

Amúgy... 32 vagyok, a 64 éves anyummal imádjuk az oxo teákat. Ennyit erről. Vagy szereted (és szereti) vagy nem. A teaivás igazán nincs életkorhoz kötve, nincs olyan, hogy "tiniknek" való (ha jól tudom ez egy Ázsiából származó tea, most aki nagy k-drama rajongó - sok idős ember k-drama rajongó - azoknak ez nagyon is ismerős). Annak való, aki issza.

jún. 3. 01:18
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

A tea úgy készül, hogy tealeveleket forrázol/főzöl (fajtától függő hőmérsékleten és ideig).

Ez egy cukros gyümölcsszörp, amivel nem feltétlenül van baj, de semmi köze a teához és eléggé túlárazott is.

(Az pedig nem túl bizalomgerjesztő, hogy nem könnyű megtalálni a konkrét összetevőlistát… mit titkolnak ennyire vajon?)

jún. 4. 10:20
 16/23 anonim ***** válasza:
75%

Nem, mi a hagyományos teát szeretjük.

Nyilván ha ő valami miatt ezt szeretné, akkor vennék neki ilyet.

jún. 4. 13:49
 17/23 anonim válasza:
52%

Én 32 évesen szoktam néha inni, szerintem sem ördögtől való a bubble tea.

Az meg hogy mit szeret a párod te tudod. Ha tudja mi ez és egy apró érdeklődést is mutatott a keleti kultúra felé, akkor nyilván lehet venni kipróbálni/inni.

Nekem spec a krémes teák nem jönnek be, sima zöld teásakat szoktam inni.

jún. 5. 00:19
 18/23 anonim ***** válasza:
20%
Mi ez a szar? Életemben nem hallottam róla.
jún. 5. 00:22
 19/23 anonim válasza:
50%
Nem vennék.
jún. 5. 14:30
 20/23 anonim ***** válasza:
54%

Az, hogy kap egy pohár italt, már ajándék?

33 éves vagyok, használati tárgyakat szoktam ajándékba adni.

Esetleg élményt. Masszázs utalvány, stb.

Ételt, italt nem ajándékba adunk, maximum a születésnapi tortát, vagy elegáns (drága) alkoholos italt. Pl. Tokaji, whiskey, stb...

A napi fogyasztási cikkeket pedig egyszerűen megvesszük.

Képzeld, milyen furcsa lenne, ha hazajönne egy ajándék zsömlével meg májkrèmmel.

Na, nekem kb.itt van az a tea is.(Pont annyira vágyom rá.)

jún. 7. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!