Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért borotválja le mindig a szakállát a barátom?
1-2 hetente általában addig megtartja, amíg nem találkozunk, de rögtön a következő nap videóhívásban látom, hogy már nincs is ott.
Tudja, hogy nekem nagyon tetszik, ő meg azt mondta, hogy neki mindegy. Elég furcsa látványt is kelt, hogy minden más testrészét dús szőr borítja, és akkor van egy szőrtelen kisfiús pofija.
Mondtam is neki, ha viszket, vagy valami, akkor én megveszek neki minden szakállápolási cuccot, hogy kényelmesnek érezze. Úgy látszik mégse annyira mindegy neki :(
Nem minden pasi szereti, ha szakálla van. Meghagyja, mert neked tetszik, de ezek szerint neki nem annyira kényelmes.
Nekem is bejön a szakáll, de a férjemnek nem áll jól, ha hosszabbra hagyja, nem is szokta, csak egészen rövidre. Mondjuk ő teljesen megborotválkozva is nagyon jóképű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!