Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért borotválja le mindig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért borotválja le mindig a szakállát a barátom?

Figyelt kérdés

1-2 hetente általában addig megtartja, amíg nem találkozunk, de rögtön a következő nap videóhívásban látom, hogy már nincs is ott.

Tudja, hogy nekem nagyon tetszik, ő meg azt mondta, hogy neki mindegy. Elég furcsa látványt is kelt, hogy minden más testrészét dús szőr borítja, és akkor van egy szőrtelen kisfiús pofija.

Mondtam is neki, ha viszket, vagy valami, akkor én megveszek neki minden szakállápolási cuccot, hogy kényelmesnek érezze. Úgy látszik mégse annyira mindegy neki :(

máj. 30. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Párom mikor leborotválja kinéz 18-nak, szakállal, meg minimum 30-nak. De fazonra nem vágja úgyhogy nekem így jobban tetszik csupaszon, amit havonta egyszer csinál még:D. Ez ilyen. Élvezd ki amíg ott van.
máj. 30. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Jelenleg a szakállat azok preferálják akik baromira sz*rul néznének ki nélküle. Meg kisgyerekek, akik így akarnak idősnek látszani.
máj. 30. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Az arcszőr számomra pl. kellemetlen így "belülről", mindig olyan mintha koszos lenne az arcom, inkább leborotválom minden másnap. Szerencsére nincs olyan bőrhibám, ami indokolná a létét.
máj. 30. 10:40
 4/5 anonim ***** válasza:
45%
szakall az az elonytelen ronda ferfiaknak valo.. a jokepueknek csak borostája van.
máj. 30. 10:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem minden pasi szereti, ha szakálla van. Meghagyja, mert neked tetszik, de ezek szerint neki nem annyira kényelmes.

Nekem is bejön a szakáll, de a férjemnek nem áll jól, ha hosszabbra hagyja, nem is szokta, csak egészen rövidre. Mondjuk ő teljesen megborotválkozva is nagyon jóképű.

máj. 31. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!