Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ne borotváljam le a szakállama...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne borotváljam le a szakállamat, mert a barátnömnek még mindig tetszik, de én már unom?

Figyelt kérdés

Kb 1,5 van körszakállam , tényleg tök jól állt 1-2 hónapig , de mára már nem szivesen hordom !!!

A barátnöm azt , mondja ettöl olyan férfiasan nézek ki !! Mit tegyek ???

2009. aug. 18. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele.
2009. aug. 18. 16:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Először is nézd meg ezt a filmet: [link]

aztán dönts! :D

2009. aug. 18. 16:47
 3/7 A kérdező kommentje:
húú már a bemutatójátol is futkos a hátamon a hideg !! Honnan szedtél ilyen filmet ??
2009. aug. 18. 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:

sztem legyél kemény mint a rolling stones, és tedd azt ami neked jól esik.

vágd le, tetszeni fog neki hogy tudod mit akarsz, hogy alfa vagy:)

2009. aug. 18. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok: Nem szedtem sehonnan, moziban láttam annak idején, nagyon szórakoztató volt. De hogy komolyan is válaszoljak: szerintem a saját kinézetedről elsősorban neked kell döntened. Nem hiszem, hogy a barátnőd elhagyna, ha megborotválkoznál. Bár a jóég tudja, milyen perverziók vannak a világon, lehet, hogy kifejezetten a szakálladba szerelmes. :) Egyébként megértelek valahol, mert nálunk is hasonló "vitatéma" tud lennni a frizura és a szakáll, de én nem hagyom magam. :) És persze nem fújjuk fel túlságosan a dolgot. :)
2009. aug. 19. 08:50
 6/7 anonim ***** válasza:
hát én imádom a szakállat.Meg nagyon jól áll a páromnak. Nagyon szép, egyenletes arcszörzete van. Gondolom a páromnak meg hasonló gondolatai voltak, mint neked. Aztán kompromisszumot kötöttünk, nem teljesen nyírta le, hanem borostásra. Nemrégen meg én mondtam neki, hogyha akarja, levághatja teljesen egy kis időre:)
2009. aug. 19. 23:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Még valami, én meg cserébe olyan hajat vágatok, ami neki tetszik, meg olyan színűt. meg mindent úgy, ahogy neki tetszik. Végülis neki akarok tetszeni. Persze normális kereteken belül. De én sem Rumcájszot kívánok belőle varázsolni.
2009. aug. 19. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!