Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borotvaljam vagy ne?
Figyelt kérdés
Még szuz vagyok, de a baratom nagyon szeretne mar velem agyba bujni. Ugy erzem en is keszen allok ra, csak azt nem tudo hogy borotvaljam vagy ne?2011. jún. 28. 21:27
1/9 anonim válasza:
borotváld, azt mindenki jobban szereti. neked is kényelmesebb lesz. ha meg mégsem tetszik neki, akkor legfeljebb visszanöveszted.
2/9 anonim válasza:
Én megkérdeztem, mikor először együtt aludtunk. És persze én is megmondtam mit szeretnék. Ha már itt tartotok nincsenek tabuk, mindent meg kell tudni beszélni egymással.
3/9 A kérdező kommentje:
koszi:)
2011. jún. 28. 21:32
4/9 anonim válasza:
Manapság a borotvált a divat. Lehet, hogy a párod meg is lepődne, ha szőrös lennél ott, nincsenek ezek a mai fiúk ehhez szokva :-D
5/9 anonim válasza:
Mindenképpen borotváld. és ne kérdezd meg tőle,hiszen még nincs is intimitás nem kell rögtön elrontani.később ráértek erről beszélgetni:) majd jókat röhögtök később ezen:D
6/9 anonim válasza:
igen, legfeljebb azt mondja, hogy nem tetszik
7/9 anonim válasza:
szerintem is borotváld, véleményem szerint:
nem égő ha azt mondja csupaszra, hogy nem tetszik
égő ha azt mondja a szőrösre, hogy nem tetszik
(mármint neked égő)
8/9 anonim válasza:
És ha egy jó tanácsot elfogadsz, akkor nem borotválod, hanem elmész kozmetikushoz gyantára. Hidd el nem annyira fáj, ki lehet bírni, és hosszabb távon kifizetődő.
9/9 A kérdező kommentje:
koszonom sokat segitettetek:D
2011. jún. 28. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!