Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 28 évesen hol kéne tartani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen hol kéne tartani a párkapcsolat téren?

Figyelt kérdés

komoly kapcsolat/házasság/gyerek tervezés?

Én egyedül vagyok, F

máj. 30. 07:51
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Ahol akarsz. Nincs sztenderd.
máj. 30. 07:52
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Mi az, hogy "kéne"? Sehol se kéne. Rajtad kívül senkit se kellene, hogy érdekeljen. Akit meg igen, annak meg kell kérdőjelezni a mentális állapotát.
máj. 30. 07:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Te életed! Nincs beosztva, mit mikor hány évig korig kell teljesíteni! Vannak aki ezzel a felfogással élnek, főleg nők, mindegy milyen szar az életük vagy a háasságuk de kell gyorsan gyerek nehogy kifussanak az időből, aztán jönnek ide panaszkodni, hogy válnának de a gyerekek a nyakán vannak, nincs hova mennie.

Mellesleg mi van ha nincs házasság és gyerek az életedben? Nem kötelező dolog!

máj. 30. 08:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mostanra jó fizetést és férjet, gyereket terveztem, vagy képzeltem fiatalon. 28 éves vagyok, szintén egyelőre egyedül, átlag, vagy picivel átlag alatti fizetéssel. A környezetem többnyire gyereket vállal 30 körül.

Szerintem nincs, "hol kéne tartani", de lehet látni, az átlag hol tart és ahhoz képest az egyén hol áll, én nem ott vagyok. Nem kell ebből lelki gondot gyártani magunknak, de lehet látni a mintát.

A nagyobb kérdés, hogy hol akarnál lenni? Nekem mostanra lehetne férj és gyerek, volt hosszú kapcsolat, amiből én léptem ki. Azon az áron, hogy akkor ott maradok, nem kell a család, gyerek. Az én döntésem volt, hogy a fejemben lévő "hol kell tartani", vagy a kiegyensúlyozottságom, boldogságom-e a fontosabb. Így én rendben vagyok azzal, ahol vagyok, kialakítottam kényelmesre, kellemesre a mostani életem és szeretem. Szerintem ennyi lenne a cél, hogy az itt és mostban elégedett legyél. Ha az vagy, akkor pont ott vagy, ahol "lenned kell", ott tartasz, ahol "tartani kell".

Szóval az egyén megélésén, hozzáállásán múlik szerintem az egész.

máj. 30. 08:05
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Ahol akarsz. 28 évesen pont nem volt senkim és pont nem befolyásolt semmit.
máj. 30. 08:31
 6/9 anonim ***** válasza:
#4 az én környezetemben a velem egykorúak többségének még nincs gyereke és nem is házas. Volt gimis osztályomból a 30 főből csak 3-nak van már gyereke. Én is szingli vagyok, 28 éves, diplomás, kicsivel átlag feletti fizu. Én nem is akarok még jóideig se férjet, se gyereket.
máj. 30. 08:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Ahogyan a sors és két egyén alakítja. Nekem 31 évesen lett párom, most 4 év után másodszor vagyunk krízisben. ^____^"" Ilyen szempontból szerencsére nem lehet gyerekem, ezen nem fogok nyüglődni.
máj. 30. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Illetve első komolyabb párom pont 28 évesen lett, de távkapcsolat volt és nem működött. Előtte folyamatosan át akartak verni és én rövidre zárva nem hagytam.
máj. 30. 09:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs standard.

Engem is foglalkoztatott egy ideig de aztán hagytam, és visszagondolva de jól tettem 😉

32 voltam mikor talàlkoztam a férjemmel (aki amúgy nálam fiatalabb, 3 évvel, először ezért offolni akartam, de szerencsére nem tettem és ő is kitartó volt). 34 voltam mikor házasodtunk (12 éve) és 36 mikor szültem. Most már nem csinálnám másképp, így megvolt minden, kiélveztem a fiatalságot, és most is együtt vagyunk.

máj. 30. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!