Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szokta tartani a kapcsolatot neten( Skype, Messenger) a barátnője anyjával?
Lehet én vittem túlzásba..
Párszor régebben megdicsértem
-hogy a lányával akár testvérek is lehetnének
-hogy látszik a lánya kitől örökölte a szépségét.
-első találkozáskor mikor bemutatott a párom az anyjának,valahogy előjött a téma az asztalnál,hogy nincs férfi az életében,már régóta erre pedig én,hogy az lehetetlen.
Szóval néha írogat nekem,volt hogy küldött magáról képet,hogy most edzőteremben van,olyat is amikor épp uszodában voltak a barátnőivel.
Lehet túlzásba vittem a kedveskedést,lehet azt hiszi,hogy valami barát/barátnő pótlék vagyok.
44 éves
Hát nem tudom ilyet elmondani
Azért elég gáz..
"Figyelj anyukád több mint 1 hónapja irogat nekem,küldött már magáról edző termi képet amiben leggings volt,múltkor pedig fürdőben volt a barátnőivel és fürdőruhás képeket küldött magáról.
Szóval kicsit ciki akárhogy nézem
#5 nagyon igazad van!
Nézd meg az anyját vedd el a lányát?
Most te iszod meg az egésznek a levét amit magadnak csináltál. Légy őszinte ha jelent neked valamit a barátnőd! Ha meg nem akkor szakíts vele aztán éld ki vágyaid az exed anyján.
Így utólag már bánom,mert mikor küldte az edző termi képeket túlzásba vittem a bókolást
-hogy milyen jó alakja van
-hogy legközelebb vigye el oda lányát is,hogy olyan formás alakja legyen mint neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!