Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szokta tartani a kapcsolatot neten( Skype, Messenger) a barátnője anyjával?
Lehet én vittem túlzásba..
Párszor régebben megdicsértem
-hogy a lányával akár testvérek is lehetnének
-hogy látszik a lánya kitől örökölte a szépségét.
-első találkozáskor mikor bemutatott a párom az anyjának,valahogy előjött a téma az asztalnál,hogy nincs férfi az életében,már régóta erre pedig én,hogy az lehetetlen.
Szóval néha írogat nekem,volt hogy küldött magáról képet,hogy most edzőteremben van,olyat is amikor épp uszodában voltak a barátnőivel.
Lehet túlzásba vittem a kedveskedést,lehet azt hiszi,hogy valami barát/barátnő pótlék vagyok.
#9 embeeeer xddd
Jól elbasztad!
Ebből mázlid van ha ki tudsz mászni! A barátnődnek mond el bármikor amikor találkoztok. De tisztázd vele, hogy benned nem volt semmi hátsó szándék. Arra viszont készülj fel, hogy a barátnődnek nagyon nem fog tetszeni! Sőt! Lehet véget is vet ha olyat lát ami nagyon nem tetszik neki. "Vigye el a lányát hogy neki is olyan jó alakja legyen"
Fiaam :) ebből sértődés lesz hogy nem vagy megelégedve a szerelmed alakjával! Egyébként mennyi idősek vagytok?
19 évesek
Illetve a barátnőm augusztusban lesz 19
De nem gondoltam komolyan, nagyszájú gyerek vagyok,de csak poénkodok
Sose kezdenék ki az anyjával,ha velem van,ha nincs
Szerintem az egy vörösvonal amit nem szabad átlépni.
"De nem gondoltam komolyan, nagyszájú gyerek vagyok,de csak poénkodok"
De ez akkor is túlzás XD
"Nyílván nem te leszel a hibás mert csak kedveskedtél itt az anyuka a hibás mert túlzásba ment."
Mindkét fél hibás, de anyukának kellett volna, hogy több esze legyen. Mellesleg szerintem kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!